2777
2789

من پنج ماهه گواهینامه گرفتم 

ماشین هم مال بابام مونده 

حالا میترسم رانندگی کنم خاموش میکنم 

میشه کمک کنید 

داداش بزرگم گفته ماشین در نمیاری میبرم میفروشم 

اون یکی داداشم گفته تو سوار نمیشی میبرم میدم دست خانومم 

من این ماشین از دست بدم دیگه عمرا بتونم ماشین بخرم 

من کلاس رانندگی میرفتم اون آقاهه منو کلا جای خلوت میبرد سرعت لاک پشتی تایم کلاس تموم بشه منو تو شهر جای شلوغ نبرده 

بعد من با ماشین اون اصلا خاموش نکردم بااین خاموش میکنم کمک کنید منم بتونم رانندگی کنم 

مامانم همش سرکوفت دیگران میزنم همه راننده شدن تو نشدیی همه ماشین در میارن بیرون تو موندی 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

منم میترسم رانندگی کنم متاسفانه خیلی بده 😔😔

خیلییی فکر میکردم گواهینامه بگیرم فرداش ماشین در میارن بیرون اما نتونستم

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه ماشین دیگه ای بود فکر کنم اصلا خاموش نمی کردی 

چون وقتی پشت فرمون این ماشین میشینی یاد حرف بقیه می افتی و ناخوداگاه حواست پرت میشه

میتونی از مربی آموزشگاه بخواهی خصوصی، جلسه ای با ماشین خودت یا ماشین خودش جای شلوغ بری

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین
یه هفته با یکی که راننده باشه شبا 12 به بعد برو تمرین کن به مرور دستت میاد برادرات چقد حرص درارن&nbs ...

هیچکی ندارم 

داداشام میگن نمی‌تونم از زن زندگیم بزنم بیام به تو یاد بدم 

چجورییی گواهینامه گرفتی پس

عزیزم با یکی که بهت قوت قلب میده بشین که حواسش بهت باشه شما هنوز کلاج دستتون نیومده .....بعد ک کلاج دستت اومد یواشکی خودت تنها برو از جاهای خلوت شروع کن منم اول میترسیدم

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊