2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شنیدم ولی امتحان نکردم،آخه چرا باید ثروت بیاره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

دیگه کم کم به سمت خرافات مدرن میریم .😑😑

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
دیگه کم کم به سمت خرافات مدرن میریم .😑😑

نه خرافات نیس میگن انرژی وارد خونه میکنه چون خیلی گرمه دارچین بخاطر همین و میگن باعث انرژی بیشتر و جذب ثروت میشه

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

بله انرژی مثبت داره. ی پول میگیری فک کنم ۷بار روش ذکرای هواپونو میگی بعد جملات تاکیدی ثروت بعد فوت میکنی جلودر ورودی خونه. اونم میزاری کیفت

چوب دارچینم توخونه روشن کنی زجردونی یا بزاری کیفت خوبه. 

پنج سنبه۴۰ بار س.ره نصر با معنی

صبح و شب ذاریات با معنی

ذکر یا رزاق

نه خرافات نیس میگن انرژی وارد خونه میکنه چون خیلی گرمه دارچین بخاطر همین و میگن باعث انرژی بیشتر و ج ...

خب شما انجام بده ج گرفتی تاپیک بزن همه ثروتمند بشیم.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
بله انرژی مثبت داره. ی پول میگیری فک کنم ۷بار روش ذکرای هواپونو میگی بعد جملات تاکیدی ثروت بعد فوت م ...

هواپونو چیه من باید چیکار کنم 

خب شما انجام بده ج گرفتی تاپیک بزن همه ثروتمند بشیم.

میگن باید خیلی روش باور داشته باشی مشکل من اینه تمرکز ندارم مثله باید به چیزای منفی فکر میکنم میگن انقدر باید روش تمرکز کنی که بیش از حد