2777
2789
عنوان

بیایید با هم دعا کنیم

112 بازدید | 24 پست

هر کسی با هر باور و عقیده ای میتونه جریان ساز انرژی های مثبت باشد

هر نَفَسی پیش خدا ارج و قرب داره

دعا کنیم برای همه گرفتارها و بیماران گرفتار بستر که خدا زودتر شفاشون بده

و بعد صدقه سر همه اونها خدا لباس سلامتی تن پدرم کنه، از رو تخت بیمارستان بلند بشه، به هوش بیاد، هوشیار بشه، حرف بزنه و دلمون رو شاد کنه

لطفا دعا کنید هر کس با هر باور خودش برای پدرم دعا کنید، شما که ندیدی پدرم رو، من رو هم نمیشناسی ولی حتما این اتصالت به منبع عشق و انرژی و دعا کردن برای ما اثر خیر و مثبتش رو نشون میده.

دعا کنید برای پدرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم ولی با دعا چیزی حل نمیشه در واقع هیچ چیزی درست نمیشه

نظرتون قابل احترامه‌.اما با دعا دل آدم آروم میشه .درضمن خودتم اگه خواستی یه امتحانی بکن مثلا صلوات بفرست ببیت چطور کارات رو براه میشن.

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
متاسفم ولی با دعا چیزی حل نمیشه در واقع هیچ چیزی درست نمیشه

قرار نیست اینجا ناامیدیتون رو بلند بلند فریاد بزنید.

اجازه بدید حتی اگر دلخوش کنی هست دل افراد خوش باشه

فکر نکنم کسی حق داشته باشه تو صورت ادمها نگاه کنه و اندک امید رو از دلشون بگیره.

انشالله باباتون هرچی زودتر خوب بشه 

مگه میشه کسی خدارو صدا بزنه و کمک بخادد و خدا دستش رو نگیره؟ خدا مهربون ترین مهربوناس اگه از اون نخاییم پس از کی بخاییم

عزیزم ختم بردارین همه دور هم حمد بخونین براشون ۷۰ تا

قرار نیست اینجا ناامیدیتون رو بلند بلند فریاد بزنید. اجازه بدید حتی اگر دلخوش کنی هست دل افراد خوش ...

قرار نیست با نگاه کردن به غذا سیر بشیم نمیخوام مردم خودشونو فریب بدن . چشم من تاپیک و ترک میکنم

قبلا امتحان کردم گلم‌ک ب این نتیجه رسیدم.

منکه هر وقت از خدا و معنویات دور شدم تو باتلاق افتادم 😔

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
قرار نیست با نگاه کردن به غذا سیر بشیم نمیخوام مردم خودشونو فریب بدن . چشم من تاپیک و ترک میکنم

اصلا بحث فریب نیست.

بحث اینه در فاصله بین انتظار و بی قراری انسان چه کنه؟

کسی که عزیزش بیهوش روی تخت افتاده میتونه یا توی سر خودش بزنه و از حال بره

میتونه ضجه بزنه 

میتونه سیگار بکشه

میتونه قرص آرام بخش بخوره 

تا تکلیف معلوم بشه

اما میتونه دست به دعا هم برداره هم آرامش به قلبش بیاد و هم گشایش در کارش.

من به معجزه کلمات ایمان دارم من به قدرت کلمات ایمان دارم. من به انسان ایمان دارم که در پس هر کلمه و هر خواستنش میتونه کارهای بزرگی کنه.

من به اونهایی که امیدوارند و امید دارند و دعا میکنند ایمان دارم. برای پدرم دعا کنید. هر کس معتقده دعا کنه

شما هم همون آرزوی سلامتی کنی خودش خوب و قشنگه

چه بسا امید و شفا از کلام شما و از لبهای شما باشه

به هم قوت قلب بدیم