2777
2789
عنوان

بیایید با هم دعا کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
اعتقاد هر کس متفاوت به هر حال امیدوارم مشکلتون حل بشه ولی منجی شما توی پنجره یا آسمون نیست درون آینه ...

چشم الهه جان .مشکل منم با همون توی آینه ایه هست .ایشالا شمام موفق باشین❤

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
اصلا بحث فریب نیست. بحث اینه در فاصله بین انتظار و بی قراری انسان چه کنه؟ کسی که عزیزش بیهوش روی ت ...

فقط میتونم بگم امیدوارم پدرتون ب زودی خوب بشن .

دنبال دکتر خوب بگرد تو نت سرچ کن ببین چی خوبه براشون؟ دنبال کارای عملی و واقعی باش💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب هر تلاشتو بکن بدون جنگ باختن سخته. 🥰موفق باشی

مرسی فدات الهه جان😇😘

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

استارتر یه چیزی بگم نگم ته دلم میمونه من سه تا سقط کردم سر بارداری دومم گفتم همه چیو مسپرم ب خدا...فقط گریه التماس تسبیح قرآن نماز صلوات ... ولی تهش ب بدترین شکل ممکن سقط کردم اولی دومی و سومی هم همینطور....

ولی الان توی بارداری چهارم دیدم واقعا دعایی در کار نیست رفتم دکتر دارو مصرف کردم آمپول زدم و تا الان بچم سالمه.

فقط میتونم بگم امیدوارم پدرتون ب زودی خوب بشن . دنبال دکتر خوب بگرد تو نت سرچ کن ببین چی خوبه براشو ...

عزیزم جراحیش عالی پیش رفته منتهی مغزش همراهی نمیکنه و هوشیار نمیشه.

یعنی پزشکان کارشون رو درست انجام دادن مونده حالا فقط جسمش که همراهی کنه 

عزیزم جراحیش عالی پیش رفته منتهی مغزش همراهی نمیکنه و هوشیار نمیشه. یعنی پزشکان کارشون رو درست انجا ...

با نگرانی فقط خودت و اذیت میکنی این خیلی خوبه جراحیشون خوب بده شمام الکی به خودت ناراحتی واسترس نده به زودی خوب میشن 💗

استارتر یه چیزی بگم نگم ته دلم میمونه من سه تا سقط کردم سر بارداری دومم گفتم همه چیو مسپرم ب خدا...ف ...

الهه قشنگم خدا اون بچه رو برات حفظ کنه عزیز دلم.

طبعا که دعای بی عمل فایده نداره.

اما مطمئن باش این میوه زندگیت ثمره همون دعاهای قبلیت بوده منتهی به وقتش گرفتی.

سر زمان موعودش گرفتی.

و گرنه خیلی ها دارن دوا درمون میکنن و هنوز نشده قشنگم

بچه ات رو سفت بغل کن و ببوسش و مطمئن باش هدیه است.

میگن چه بسا اتفاق خیری که خواست خداست و از دست دیگری اجرا میشه

دعا میکنم کیف بچه ات رو کنی خیرش رو ببینی