من یه گل پتوس نزدیک دوساله دارم ماشالا انقد خوشگل و قشنگ رشد کرده بود ی دفه نوک تمام برگاش اندازه سه میل شروع ب سوختن کرد هر برگیم ک درمیاد سریع نوکش میسوزه امروز قارچکش گرفتم زدم بهش یعنی تاثیر داره؟ طریقه استفاده از قارچکشم بهم بگید 🙏
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم قارچ نزده... مشکل تو ابیاری..یا زیاد اب دادی یا کم
هفته ای یه بار آبش میدم 😢
یعنی قارچکش نزنم؟
نه نزن...فکنم هفته ای یبار کمه برای پتوس....در کل قبل ابیاری خاکش رو چک کن ببین مرطوب یانه... اسپری هم گاهی بزن رو برگاش...از گلخونه پرسیدم منم پتوسام همین مشکل رو پیدا کردن گفت مال ابیاری
نه نزن...فکنم هفته ای یبار کمه برای پتوس....در کل قبل ابیاری خاکش رو چک کن ببین مرطوب یانه... اسپری ...
ممنون از راهنماییت