2777
2789
عنوان

نی نی سایتا امشب چی زدید؟

325 بازدید | 19 پست

یه عده دپسرده ن یه عده هم سوالات شخمی میپرسن هاذا ماذا فازا؟؟؟؟ 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش از بی خوابیه بابا اگه خوابت میاد یه چرت بزن شیفت بعدی بیا سایت😐

جدیدا تاپیک ها یه جوری شده که من پس از ورود بهشون فقط می تونم این جوری واکنش بدم..............برگ هایم😐پشم هایم😐گلبرگ هایم 😐کاسبرگ هایم 😐پرهایم😐کرک هایم😐شاخه هایم😐شکوفه هایم 😐همشون آتیش گرفتن 😐😐😐🍃🍃🍃 شعری در وصف نی نی سایت :اینجا نی نی سایته همه چی در همه/باید مراقب باشی از دهنت نپره/حرفای سیاسی و بحث های ممیزی/چون یهو نی نی یار میزنه از جات بلند نشی /یه عده خودشیفته یه عده دپ/یه عده وقیح و یه عده چت /خلاصه همه جور آدمی پیدا میشه/تاپیک های خیانت همیشه پربازدید میشه /اینجا یاد گرفتم مادرشوهر یعنی همه چی/اگر کسی لایکت نکرد یعنی دیگه باید خفه شی با ریتم مناسب خوانده شود😁👈(رپ طور😑) 

نمیدونم من الان فقط دارم به خریدن ساز فکر میکنم تو هپروتم

به نام خداوند رنگین کمان 🥲🖤با افتخار کورد هستم🙂کاربرجدید نیستممم اون یکی کاربریمو ترکوندم معتاد نی نی سایت شده بودم😙اینو یاد بگیریم هیچکس تو این کرهٔ خاکی زشت نیست ؛ فقط شاید سلیقهٔ اون یکی نباشه…ی دختر کورد هستم و خیلی عجیب  سعی میکنم واقعا با همه مهربون باشم فقط از افکار پوسیده متنفرم وگرنه همه تونو دوست دارم ماچ🙂🧡خوشحال میشم باهاتون دوست بشم داوشمیییی😂🥰 *عاشق کتاب هستم*امیدوارم جهانی که در آن زندگی میکنیم، جهنم سیاره ای دیگر نباشد…