2777
2789

توی این وضعیت نه این که ما جوونا خیلیی شرایط روحیمون خوبه یا وضعیت اقتصادیمون خیلی اکیه 

خانواده ها بیشتر ادمو اذیت میکنن 

مامان من امروز میگه تو پیچوندی امتحان نداشتی الکی گفتی میرم دانشگاه 😑😑 

من میگم اخه مگه اسکلم ساعت ۶ صبح از خوابم بزنم پاشم توی این سرما برم تو خیابون 

برگشته میگه اصلا معلوم نیست چیکار میکنی با این زندگی کردنت چیت کمه ؟ همش یا حوصله نداری یا افسرده ای ؟ انگار مثلا بچت مرده 

ای کاش هر کی درکمون نمیکنه حداقل خانواده تو این وضعیت درکمون کنه 🤦‍♀️🤦‍♀️

شما هم با خانوادتون اینجورین ؟ یا خوبین ؟ 😢

منم اتفاقا مشکلم امروز همین بود

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالته؟

من قبلا خیلی شدید درگیر میشدم البته من کاری نداشتم اصلا ولی اونا سر هر مسئله کوچیکی باهام درگیر میشدن

منم همه چیمو ازشون جدا کردم حالم خیلی بهتر شده انگار دنیا رو دارم

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
 اخه اصلا درک نمیکنن به خدا دیگه خسته شدم دلم یه زندگی مستقل میخواد 

منم و به زودی اجراش میکنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

خانواده من بدترین عذابی بود که خدا تا الان بهم داده! فقط دارم تلاش میکنم مستقل بشم و تا ابد ازشون جداشم

نیازی نیست با ریپلای های مکرر افکارت رو تو مغز دیگران بگنجونی(؛ افکار پوسیده زکات نداره که بخوای نشرش بدی! 😂🌹
خوش به خالت من رابطم خیلی بده با مامانم  هیچی رو‌ نمیتونم بهش بگم  فکر میکنه من بچ ...

طبیعیه عزیزم 

من مامانم حتی داداش ۹ سالمو ب امید من ول کرده میگه تو براش مادری کن😂😂😂😂😂

دیگه وا نمیشه این در،صبح نمیشه این شب...