2777
2789

من یه دوست دارم ک همیشه میگه من رفیقی غیرتو ندارم و ما تقریبا ۱۱ ساله ک دوستیم 

خیلی صمیمی هستیم تا این حد ک‌ خیلی شبا میاد خونه ما میخوابه با اینکه من برام سخته تا دیروقت بیدار بودن چون شاغلم ... هروقت پول خواسته دادم  هروقت مریض شده بردم دکتر ... کلا رفاقت خوبی باهم داشتیم تا اینکه یه مدته بهش ک زنگ میزنم همش اشغاله  بعضی وقتا خودش زنگ میزنه و‌ بعدش میاد خونمون 

امشب فهمیدم اشغال نبوده خطش بلکه منو بلک لیست میذاره

چرا باید همچین کنه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس بد گرفتم چون منم از دوستام استفاده ابزاری میکنم هر کدوم برام بیشتر منفعت داشته باشه اونو بیشتر هواشو دارم

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

حس بد گرفتم چون منم از دوستام استفاده ابزاری میکنم هر کدوم برام بیشتر منفعت داشته باشه اونو بیشتر هو ...

فکر می کنی کارت درسته؟😑

به نظرم بیشتر مشکلات زندگی از بی خدایی و بی وجدانی آدما میاد از بی معرفتی از غفلت از فراموشی اینکه خداوندی هست که ناظر بر اعمال ماست !!!
فکر می کنی کارت درسته؟😑

ن اتفاقا میدونم کارم اشتباهه ولی مدلم همین طوریه متاسفم واقعا ولی تو روشون نشون نمیدم اصلا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ن اتفاقا میدونم کارم اشتباهه ولی مدلم همین طوریه متاسفم واقعا ولی تو روشون نشون نمیدم اصلا

صداقتت تو جواب دادن قابل تحسینه همین که اعتراف کردی که کارت درست نیست نشون میده که انسانیت در تو زندس

به نظرم بیشتر مشکلات زندگی از بی خدایی و بی وجدانی آدما میاد از بی معرفتی از غفلت از فراموشی اینکه خداوندی هست که ناظر بر اعمال ماست !!!