سلام من الان ۳۴هفته بارداریم هستم و رفتم سونوگرافی بهم میگ وزن جنین خیلی پایینه ۱۹۶۱گرم هست و من از این بابت خیلی نگرانم لطفا هرکسی ک میدونه باید چیکار کنم و چی بخورم لطفا بهم بگه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من خودم پزشک هستم و اینکه اگه ایشون مشکل قند نداشته باشن در ماه اخر بارداری مشکلی نداره و اینک ...
چه خوب که پزشک هستین اخه همه پزشکا برای خانم باردار قبل از تجویز هر چیزی میگن اگه دیابت نداری یا قندت لب مرز نیست بخور. الان دلستر واقعا چه تقویتی برای بچه داره؟
هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
چه خوب که پزشک هستین اخه همه پزشکا برای خانم باردار قبل از تجویز هر چیزی میگن اگه دیابت نداری یا قند ...
نه عزیزم هر خانمی که تحت نظر باشه مطمئن باش دکترشون ریز جزئیات داره از احوالاتشون چون بارداری یه پروسه حساسه شوخی نیست و چه بسا به قول شما شخص دیابت بارداری داشته باشه که با این کار بجای منفعت ضرر میرسونن به مادر و جنین