2777
2789
عنوان

وزن کم جنینم

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 39 پست
قند خون و الکی بالا میبره هیچ تقویتی هم برای بچه نداره

عزیزم من خودم پزشک هستم و اینکه اگه ایشون مشکل قند نداشته باشن در ماه اخر بارداری مشکلی نداره و اینکه مگه قرار هست روزی یه شیشه میل کنه؟

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش تا هفته اخر ميره بالا

نره هم بعد دنيا اومدن ميره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزیزم من خودم پزشک هستم و اینکه اگه ایشون مشکل قند نداشته باشن در ماه اخر بارداری مشکلی نداره و اینک ...

چه خوب که پزشک هستین اخه همه پزشکا برای خانم باردار قبل از تجویز هر چیزی میگن اگه دیابت نداری یا قندت لب مرز نیست بخور. الان دلستر واقعا چه تقویتی برای بچه داره؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

اسی غلظت خون نداری؟/من باردارم همه چی می‌خوردم ولی غلظت خون داشتم نمی‌دونستم بچم وزن پایین دنیا اومد۲،وخرده.با اون تغذیه من باس۵کیلو میشد.با این وجود سونو میرفتم دروغکییه وزن الکی ثبت میکرد.۳۷هفته رفتم سونو وزن بچه زد۳۳۰۰دنیا اومد۴۰هفته ۲۸۰۰

چه خوب که پزشک هستین اخه همه پزشکا برای خانم باردار قبل از تجویز هر چیزی میگن اگه دیابت نداری یا قند ...

نه عزیزم هر خانمی که تحت نظر باشه مطمئن باش دکترشون ریز جزئیات داره از احوالاتشون چون بارداری یه پروسه حساسه شوخی نیست و چه بسا به قول شما شخص دیابت بارداری داشته باشه که با این کار بجای منفعت ضرر میرسونن به مادر و جنین

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن😍

سلام گلم من ۲۳ سالمه

میخام بگم من تو  ۷ ماهگی بدنیا اومدم ۸۰۰ گرم وزنم بود

الان خودم متاهلم بزرگ شدم ازدواج کردم درس خوندم

از هر لحاظی با بچه های ۹ ماهه یکی هستم

نگران هیچی نباش 

تا ۳۸ هفته ک بدنیا بیاد کلی وزن میگیره

استرس الکی نداشته باش 

میشه برای سلامتی نی نی تو شکمم صلوات بفرستین🤰💜
ازماه چهارم میدن واسه وزن گیری جنین خوبه من خودم اخرا اکتی ناتال برام نوشت

من ۱۲ هفتگی برام‌نوشته ولی خب d3بدنم بالاس گفت دوباره آزمایش بده اگه بالا بود بهت مولتی بدون d3 بدم . مگه هست اینجور قرصی 

خدای من خدای معجزه هاست .