2777
2789

من بعد شیر دهی خیلی لاغر شدم 

مخصوصا قسمت بالاتنه 

یعنی سی نه اب شده فرض کنید هیچی نمونده واقعا هیچییی

پوست شل و تو خال

خیلی از شوهرم خجالت میکشم خودش اصلا چیزی نمیگه وتغییری هم نکرده  ولی خودم بابت این موضوع خیلی اذیت میشم میلی ب رابطه ندارم چیکار کنم

استرسی شدم 

خواعش میککم اگه کمکی نمیکنید نگید دوروغ میگی و نمیدونم اقا هستی و این چیزا از تاپیک برید بیرون

متاسفانه خیلی سخته من درکت میکنم 

برا منم همینجوره شرایطم

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس زیر خوشگل اسفنجی بگیر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم همه تو شیردهی لاغر میشن و به علت تغییرات هورمونی مزاجشون سرد میشه غصه نخور یکم غذاهای مقوی بخور برو کلاس ورزش و غصه نخور همه یه جوری این مراحل رو دیدن

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو