2777
2789

بچه ها من چادریم ولی یه مدت میخام استایلمو عوض کنم ولی میخام حجابم رعایت باشه دوسش دارم

پافر و هودی خریدم رو سرم روسری ببندم خیلی ضایعس

شالو اصلا بلد نیستم بخوامم با حجاب ببندم مث اوسکلا میشم خودمو میگممممم 

کلاه اصلاااااا چون میخوام گردنم کاملا پوشیده باشه 

مقنعه هم که نگم سنگینترم

یه پیشنهاد بدین زیر شال و روسریم چه بپوشم به جز مقنعه حجاب که بشه حالت شل و ول بازشون بزارم یعنی شالم ازاد باشه رو سرم

حاجی میفهمین منظورمو!

اگه اره بسم الله

اصلا تیپ زدن بلد نیستم و بار اولمه پافر و هودی میخرم 

۱۸سالمه قدم۱۷۵ لاغرم قیافه صفر(شایدم اعتماد به نفس صفر)

اینارو کلی گفتم که نگید ظاهریت چطوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاه بپوش شالشم ببند دور گردنت دیگه 

کامل میپوشونه 

یا شال بافت بپوش 

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

کلاه بپوش خب

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

هدشال استفاده کن هم باحجاب هم شیک وبه همه استایلی میاد

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید
زیر پافر بافت یقه اسکی بپوش که گردنت پوشیده باشه با کلاه یا کلاه و شال گردن

منم همینو خاستم بگم

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

ببین اگه خیلی باحجابی یدونه هد بگیر اول ببند به پیشونیت بعدشم شال یا روسریتو سر کن و محکم ببندش که شل و ول نباشه و هودی تو بپوش و شال یا روسریت که اویزون مونده بقیه شو بکن توی هودیت و بعدشم پافرتو بپوش 

کلاه میتونی یه شال گردن دور گردنت بندازی

شال سرت کنی میتونی بصورت شل از دو طرف بندازی رو شونه هات. بعد روش پافر بپوشی(شال از پشت زیر پافر باشه حتما).

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

عاقا اینکاری ک من میکنم رو بکن

من چون سرماییم یقه اسکی میپوشم بنابراین یقه شما پوشیده میشه

حالا میرسیم کلاه، من کلم یه جوریه ک کلاه های معمولی اصلا بهم نیومد مجبور شدم یه بافت حالت فرانسوی بگیرم

خب حالا شما که میخوای حجاب داشته باشی نتیجه میگیریم باید یه هد بگیری ، یا یه پارچه هایی هست مثل هد میبندن کل مو رو میپوشونه

خب اول موهاتو اگر بلنده جمع میکنی میبافی یه کلیپس کوچیکی چیزی میزنی کلا جمع شه ، هد رو که بزنی کلااااا از ریشه موهات پوشیده میشه و جمع شده موهات زیرش

بعد دیگ میتونی هرررررر کلاهی که خواستی بذاری

معمولی ، فرانسوی هر چیزی

رنگ هدی که میزنی با اون کلاه باید یکی باشه بنظرم مشکی بگیر جفتشو ک اوکی باشه ، شیری و سفید هم قشنگه

اگر باز حس میکنی یقه اسکی نمیتونه اونقدری ک میخوای بپوشونه کاری نداره دور گردنت یه شالگردن میتونی بندازی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥