2777
2789
عنوان

کسایی که راجب بوتاکس میدونن بیان

155 بازدید | 12 پست

میخام 21 دی برم بوتاکس بزنم یک اسفندم یه مراسم داریم بنظرتون تا اونموقع میمونه تاثیرش؟۳۱ سالمه دورچشم خطوط پنجه کلاغی کم دارم با خط پیشونی که زیاد نیس.

لطفا تجربه ای دارین بگین ممنون

تاثیرش تا ۶ ماه هست .

بعد کلا کبودی و ورم نداره مثل آمپول زدن هست

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه جایی برو خوب باشه هر چند منم یه جای خوب  رفتم 

ولی بد تزریق کرد افتادگی پلک داشتم یکی از چشمام نیمه بسته بود خیلی اذیت شدم گفتن مواد بوتاکس رفته پشت پلکم فلج شده

خلاصه صد بار خودمو لعنت کردم که چرا رفتم بوتاکس ختما هر جا رفتی تجربه منو به دکترت بگو که دقت کنه که خدایی نکرده برای تو اتفاق نیوفته

عزیزم یه جایی برو خوب باشه هر چند منم یه جای خوب  رفتم  ولی بد تزریق کرد افتادگی پلک داشت ...

ای وای بعدا خوب شد پلکت؟یعنی بعد تزریق افتادگی پلک داشتی؟این دکتری که میخام برم کارش خوبه چن تا از فامیلامون رفتن پیشش مشکلی نداشتن ولی منم افتادگی پلک دارم یعنی بدتر میشه؟

ای وای بعدا خوب شد پلکت؟یعنی بعد تزریق افتادگی پلک داشتی؟این دکتری که میخام برم کارش خوبه چن تا از ف ...

والا همینم که من رفته بودم خیلی از دوستام رفته بودن و از مواد بوتاکس که استفاده می‌کنه خوب بوده که هم راضی بودن منم دوسه روز اول عالی بود ولی بعد شروع کرد به اذیت کردنم دنیا برام جهنم بود اره خداروشکر خوب شد 

منم یکم افتادگی داشتم خیر سرم به دکتر گفتم میشه با بوتاکس درستش کرد اونم اومد درستش کنه نابود کرد.اخر سر هم که رفتم گفتم چرا اینجوریه گفت بهترین دکترهای توی بهترین کشورها هم ممکنه همین اتفاق برای مریضاشون بیوفته

والا همینم که من رفته بودم خیلی از دوستام رفته بودن و از مواد بوتاکس که استفاده می‌کنه خوب بوده که ه ...

خداروشکر عزیزم که خوب شدی،احتمالا بعد تزریق فشاری چیزی وارد کردی تزریق رفته رو پلکت 

والا همینم که من رفته بودم خیلی از دوستام رفته بودن و از مواد بوتاکس که استفاده می‌کنه خوب بوده که ه ...

دارم خودمو لاغر میکنم تاثیری که رو ماندگاری بوتاکس نداره؟۱ اسفند مراسم داریم الان بزنم تا اونموقع ماندگاری داره؟ببخشبد خیلی سوال پرسیدم

خداروشکر عزیزم که خوب شدی،احتمالا بعد تزریق فشاری چیزی وارد کردی تزریق رفته رو پلکت 

ممنون 

نه اتفاقا دقیقا کارایی که گفتن رعایت کردم دلیلش تزریق بد بوتاکس بوده حالا به نظرم شما بگو همچین مشکلی برای یکی از دوستام پیش اومده حواسشو بیشتر جمع کنه

پلک شما به مرور خودش خوب شد یا دکتر رفتین خوب شد؟

رفتم‌دکتر آمپول هیدروکس برام زد و یه دستگاهی داشت ماساژ و گرما میداد اثر بوتاکس و کم کرد 

البته بازم زمان باید می‌گذشت ولی باعث شد زوتر خوب بشه