2777
2789
عنوان

خسته شدم ازبس همه جابهم گفتن خنگ!

| مشاهده متن کامل بحث + 8018 بازدید | 85 پست
اگه خنگ بودن دانشگاه دولتی درس نمیخوندن.  اگه خنگ بودن الاغ شاغل نبودن  پس همکاراش دارن ...

بخدا خیلیا دولتی خوندن و خنگن دختر دایی منم همینطوره ای کیو در حد جلبک کاری ب استارتر ندارم خدایی

جون مادرت لایک نکن  
😂جوووونم بالاخره ی همدرد پیدا کردم بخداا خسته شدم ی دفعه اومدم از غذای مامانم تعریف کنم گفتم از بق ...

حالا من کافیه یکی ی چی بگه چنان بارش میکنم طرف میسوزه

ما چطوری باید شوهر کنیم ینی 

تحمل میکنن بنده خداها😐😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای من تعریف کنم چ خنگ بازی هایی دراوردم به خودت امیدوار میشی

باز تو سرکار میری صدهیچ جلویب

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

ورزش کن 

و همیشه این رو پیش خودت تکرار کن 

کافر همه را به کیش خود پندارد

اونا خودشون خنگن برچسب خودشون رو به شما می چسبونن

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
ولشون کن اعتماد به نفست رو ببر بالا به قول خودت اگر خنگ بودی دانشگاه دولتی خوب نمیرفتی که ... مطمئنم ...

عزیزم چیکارکنم اعتمادبنفسم بالانمیره؟این همه مشاورباهام کارمیکنه انگارنه انگار!میترسم ازخودم دفاع کنم ازهمه ادمامیترسم

اره گاهیم حواسم پرت میشه چطوربرات مهم نیس؟من دارم دق میکنم ۴تاکارعوض کردم همشون بهم گفتن خنگ مشنگ ول ...

چی شده تو گذشتت؟احتمالا خانوادت تو بچگی همش گفتن نمیتونی واز این حرفا ،یا یه چیزیت شده ک فکرت همش درگیرشه وگرنه امکان نداره چون تو دانشگاه دولتی قبول شدی دختر 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ،وزن شروع ۷۵،وزن ۶ ماه دیگه ۵۵

ورزش رو حتما دنبال کن هم برا روحیت خوبه هم به عضلات هماهنگی می ده و آدم رو قوی تر می کنه و از دست وپا چلفتی درمیاره

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
ورزش رو حتما دنبال کن هم برا روحیت خوبه هم به عضلات هماهنگی می ده و آدم رو قوی تر می کنه و از دست وپ ...

ببخشید این اصطلاح رو استفاده کردم معادل زیباش به ذهنم نرسید

بخدا خیلیا دولتی خوندن و خنگن دختر دایی منم همینطوره ای کیو در حد جلبک کاری ب استارتر ندارم خدایی

ازاین طرز فکر و صحبتتون و کامنت قبلی تون مشخصه هوش احتماعی تون حتی از صفرم پایین تره!!

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حالا من کافیه یکی ی چی بگه چنان بارش میکنم طرف میسوزه ما چطوری باید شوهر کنیم ینی  تحمل میکنن ...

بخداا

تازه من میخواستم عوض شم باز گند زدم

😂احتمالا ی شوهر مث خودم پیدا بکنم ک همو درک کنیم