2777
2789
عنوان

خسته شدم ازبس همه جابهم گفتن خنگ!

| مشاهده متن کامل بحث + 8018 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گوه نخورید به همشون از همین تریبون میگم  فدای سرت، گاو همه جا هس.  تو اصلا ناراحت ...

چجورناراحت نباشم؟داغونم این اعتمادبنفس پایینم زندگیمونابودکرده دوسال مشاوره میرم دارو میخورم هنوز اندر خم یک کوچه ام

هوفف من دقیقا نقطه مقابلتم دست خودم نیست پرت و پلا از دهنم بیرون میاد ی سریا ازم فاصله میگیرن زبونم ...

تو ی زمینه تلاش کن خیلیی تلاش کن ک توش نابغه شی توش بعد اعتماد ب نفست خود ب خود بازسازی میشه چون میدونی تو ی کار ماهری

ولشون کن اعتماد به نفست رو ببر بالا به قول خودت اگر خنگ بودی دانشگاه دولتی خوب نمیرفتی که ... مطمئنم حتی خیلی باهوشی فقط ساده ای و به اطرافیانت رو میدی اگر کسی بهت توهین کرد در این مورد...برگرد  بهشون اجازه نده خیلی باهات خودی وصمیمی بشن که همچین اجازه ای رو به خودشون بدن ...

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
تو چه زمینه ای بهت میگن؟؟؟

همینکه بااسترس حرف میزنم یابعضی چیزای ساده رونمیدونم یای سوالی ودوباربپرسم میگن خنگی؟کدوم دانشگاه خوندی؟درصورتیکع من دقت کردم خودشونم خیلی چیزارونمیدونن ولی اصلابروی خودشون نمیارن واعتمادبسقفن

اگه خودتو دوست داشته باشی بقیه هم تو رو دوست خواهند داشت یکم اعتماد به نفستو ببر بالا آدمایی که بدی و غیبتت رو میگن چیزی نگو فقط حذفشون کن از زندگیت هر کسی یه خط قرمزی داری نزار هیچوقت هیچکس از خط قرمزت رد بشه حتی عزیزترین عضو خانوادت

چجورناراحت نباشم؟داغونم این اعتمادبنفس پایینم زندگیمونابودکرده دوسال مشاوره میرم دارو میخورم هنوز ان ...

اووو باو این احمقا ارزششو ندارن خدایی.

اصن 

کسی که به کسی میگه خنگ، آدم نیس 

هرکسی ممکن اشتباه کنه، همه ی ما اشتباه میکنیم 

من خودم امروز مامور برق گفت 7333 گفتم من سر در نمیارم از کنتور 

گفت آخر شماره تون و میگم 

من گفتم آها 

بعد دوباره پرسید 😂😂😂😂

بعدشم من ریاضیم و 4 شدم 

اصلا هم کنکور ندادم و دانشگاه نرفتم 

ماشاالله هزار ماشاالله دانشگاه دولتی درس خواندی 

توجه نکن 

فقط حدالامکان آدم های سَمی و بریز دور، مثله کاری که من کردم 

اما اینو بدون 

تو ارزشمندی و از تو فقط یه دونه تو دنیا هس، گورِباباشون:) 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱