امروز داشتم دنده عقب ميگرفتم يه لحظه كلاج از زير پام در رفت ماشينم خورد به در ماشين عقبي . ضربه هم در حدي بود فقط خط افتاد روي ماشين يعني درش تو رفتگي پيدا نكرد .
حالا من كه اومدم پايين اولين حرفي كه زدم معذرت خواهي بود بعدشم گفتم اقا بيا تا خسارتو بدم
طرفم يه اقا بود اونم جلو چن نفر ديگه تو جوابم گفت گوه ميخوري ميشيني پشت ماشين خر
يعني اصلا موندم جواب عذرخواهي و خسارت دادن منو چرا اينجوري داد !!!!!!!!
بازم به فحاشي ادامه داد ميگفت كارت ماشينو بده گفتم وايسا تا مادرم بياد ماشين مادرمه . برميگرده ميگه ماشين هر سگي كه هست !!!! تا مادرمو ديد عين موش شد همين ادمي كه اينجوري با من حرف زد جلو مادرم ميگفت ايشان مثه دختر خودم (حالا دخترش صندلي جلو نشسته بود همه ي فحشا رو جلو اونو برادرشو چن نفر ديگه داد)
خلاصه مادرم كه اومد منم زنگ زدم به پليس و پليسم زحمت اومدن ب خودش نداد پشت گوشي گفت ٣٠٠تومن بهش بده تا بره
اولين بار بود يكي به من اينجوري فحاشي ميكرد اونم بابت مسئله اي كه مهم نبود روزي هزار نفر تصادف ميكنن اونم تصادفي ك من كردم در حد خط و خش بود من از لحظه ي اول بهش گفتم بيا خسارتتو بدم ولي فقط فحش داد
برادرشم وايساده بود به زبان محلي ميگفت شيشه شو ميارم پايين
خلاصه ما خسارتو داديم و رفت ولي خيلي ناراحت بابت اون همه فحاشي كه نتونستم جوابشو بدم !! نتونستم حقشو بذارم كف دستش
مطمئنا الانم داره تو دلش به ريش ادم ميخنده كه ديدي چقدر بارش كردم هيچ كاري نتونست بكنه !!
شما تو اون شرايط بودين چيكار ميكردين ؟؟؟ من بايد چيكار ميكردم كه الان اينجوري از اون همه فحش نا حق حالم بد نباشه !!