2777
2789
عنوان

اولين بار يكي اينجوري بهم فحاشي كرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 58 پست

حق داری آدم تو دلش میمونه فرهنگ اکثر مردم مون صفر 

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

من تو فحش دادن دستم به راهه یارو رو میشورم میزارم کنار 

قدیما خواهرم مزاحم داشت مامانم میگفت بده این جواب بده خوب فحش میده 😂

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرتيكه وحشي من عين خودش جدو ابادشو مياوردم جلوي چشمش فك كرده مثلا چون زني زبونه فحش نداري اي ...

نميدوني شما چه مدل ادمايي بودن ميگم اقا من از شما معذرت ميخوام ميگه تو گوه خوردي جالب بود چندتا از همكارا و مغازه داراي اونجا به جاي اينكه بگن فحاشي نكن دور منو گرفتن كه خانوم بلد نيستي نشين پشت ماشين

منم گفتم عاقا پيش اومده شما خودت تا حالا تصادف نكردي !!!! 

بخدا انقدر اعصابم خورده انگار يه توپ تو گلومه 

جالبه فك ميكرد من تنهام وقتي مامانمو ديد ميگفت اينم مثه دخترمه حالا انقدر بي ملاحظه بود جلو دخترش اين همه فحاشي كرد تقريبا من و دخترشم همسن بوديم 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
غلطططط کرده مرتیکه پ. فیوز من یکی بوق میزنه قاطی میکنم... چجوریییییی ساکت موندییی

يه برادر كنار دستش بود به زبان محلي ميگفت بخواي شيشه ماشينشو ميارم پايين ، فك ميكرد من متوجه نميشم 

منم از پس زبونشون بر نمي اومدم واقعا ترسيدم كش دار بشه البته قبول دارم منو گير اورده بودن 

من زنگ میزدم صد وده میگفتم تصادف شده یه نفر داره برام مزاحمت ایجاد میکنه و فحاشی میکنه مامور بفرستید ...

هي خواهر به  پليسم زنگ زدم همه رو گفتم براش 

گفتم سر دو تا خط ميخوان شيشه ي ماشينو بيارن پايين ميگه خانوم خسارتو بده ميرن 

به خودشون زحمت اومدن ندادن 

حالا پولم دادی؟

اره پول دادم الانم دارن به ريشم ميخندن كه هم بارش كرديم هم ترسونديمس، هم خسارتو گرفتيم 

اصلا دارم خفه ميشم گير بد ادمايي افتاده بودم 

يه برادر كنار دستش بود به زبان محلي ميگفت بخواي شيشه ماشينشو ميارم پايين ، فك ميكرد من متوجه نميشم&n ...

میدونم چی میگی 

بخاطر همینه خیلیا میزنن در میرن... چون بعضیا فرهنگ ندارن 

متاسفم بابت این اتفاق 

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

درک میکنم عزیزم چون برای منم بارها پیش اومده . اشکال نداره بهش فکر نکن دیگه اگه میخوای رانندگی کنی باید به این مسئله عادت کنی . تصادف طبیعتا پیش میاد دوباره سعی کن دهن به دهنشون نشی . از خودتم ضعف نشون نده . از خسارتم حرف نزن . همیشه بگو زنگ بزنیم پلیس بیاد .

اره پول دادم الانم دارن به ريشم ميخندن كه هم بارش كرديم هم ترسونديمس، هم خسارتو گرفتيم  اصلا د ...

عب نداره هر چیم حس بد بگیری نمیشه کاریش کرد ب اونم حق بده منم اگه کسی ب ماشینم بزنه اونم اینجوری از بی دست و پایی واقعا دلم میخواد خفش کنم اما سعی میکنم محترم باشم 

توام فوش می‌دادی 😐 مردم همه پشت تو درمیومدن مگه میترسیدی می‌ریدی ب سر تا پاش

چن نفر ادم اونجا بودن من داشتم مثه ادم با طرف حرف ميزدم كه بيا خسارتتو بدم اونم ميگفت تو گوه خوردي نشستي پشت فرمون بقيه هم كه از كسبه ي اونجا بودن و همكارش بودن دور منو گرفته بودن كه بلد نيستي نشين پشت ماشين 

هر چي ميگفتم بابا پيش اومده از عمد كه نبوده شماها خودتون تو كل عمرتون يه  تصادف كوچيك نكردين  

يه جوري نگاه ادم ميكردن انگار ارث پدرشونو خوردم  

بابا اینا وحشین هم تورو میزنن هم ماشینو میارن پایین. بعد باید بری دنبال شکایت و شکایت کشی و دادگاه

اره اصلا حرف حاليشون نبود نخواستم كش دار بشه ترسيدم واقعا 

چون به پليسم زنگ زدم گفت خسارتشو بده تا بره اصلا نيومد 

میفهمم چی میگی منم باشم مثل تو،توی اون لحظه نمیتونم مثل اون بی چاک و دهن باشن. بعدش میام حرص میخورم

انگار توپ تو گلومه 

كاش يه كار اشتباه ميكردم ميگفتم فحشه حقم بوده

ميگم معذرت ميخوام فلاني خسارتو بهت ميدم ميگه گوه خوردي پشت ماشين ميشيني 

خيلي ناراحتم واقعا