2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اون اولین نفری ک باهاش روبرو شدین کی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 93 پست
خداحفظش کنه من تازه 3،4 ماهه دورشدم ازشون اومدم یه شهر دیگه خیلی عادت نکردم هنوز

من ۶ساله دورم اوایل فقط گریه میکردم و شوهرمو حرف میگفتم ک منو از مامانم دور کرده  

اشکمو در اوردین یعنی میشه منم همین روزا ببینم بخدا بغض گلوم گرفته کی میشه منم تاپیک بارداری بزنم از ...

ای جاااانم.انشالله به حق ولادت بانو حضرت زهرا خیلی زود مادر میشی عزیزم.....خدا خیلی بزرگه.حتما مادر میشی خیلی زود.

یه روز خوب میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور آبجی هیچ‌کار خدا بی حکمت نیست بسپار ب خودش ک از دل هرکس بهتر از خودش خبرداره ،  چندوق ...

ان شالله قربون حکمت خدا ۴و نیم ساله 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

هردوبار هم خواهرم

یکی خواهر بزرگم

یکی خواهر کوچیکم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

بابای بچه... تو همون زایشگاه ک هنوز دراز کشیده بودم ک یکی دو ساعت بیینن کضعیتم چطوره.... اومد بالا سرم و اصک تو چشماش جمع شده بود اصلا نمیتونست صحبت کنه ی دیدار کوتاه... بعد رفت دیگ رفتم بخش خواهرم اومده بود

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اولین زایمان با ولیچر بردنم تو بخش اول شوهر و بابام دیدم بعد مامانم و مادر شوهرم دیدم ای روزگار۶ سال گذشته الان مادر همسرم فوت شده مادرم سرطان ریه گرفته و داغونه دخترم ۵ سالش تموم شده تو شش ساله بچه دومم ۱سال و هفت ماهشه دومی سز شدم بعد ریکاوری اول آبجیم دیدم و بعد داداشم تماس تصویری گرفت و تا ترخیص هیچ کس ندیدم