2777
2789
عنوان

بعد از زایمان اون اولین نفری ک باهاش روبرو شدین کی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکمو در اوردین یعنی میشه منم همین روزا ببینم بخدا بغض گلوم گرفته کی میشه منم تاپیک بارداری بزنم از انتظار خسته شدم اینو با گریه دارم مینویسم خدایا خودت نگاهی به من و بقیه منتظرا کن 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
اشکمو درآوردی استارتر  منم مادرم بودن و بعدش همسرم  الان از مادرم دورم دلم براش تنگ شده ...

منم از مامانم دورم سالی یه بار عید میبینمش ک میرم شهرمون...هرروز باهاش حرف میزنم اگه یه روز حرف نزنم شب خوابم نمیبره میگم حتما مریضه ک زنگ نزده ...فداش بشم من

اشکمو در اوردین یعنی میشه منم همین روزا ببینم بخدا بغض گلوم گرفته کی میشه منم تاپیک بارداری بزنم از ...

انشالله خدا دامنتو سبز کنه سال بعد روز مادر بچت بغلت باشه عزیزدلم .واست حمد خوندم

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

اسی باتاپیکت همه رو بردی ب اون لحظه های سخت و درعین حال شیرین 🌺🌺

من تک تک اون ثانیه ها رو یادمه، دوبار زایمان کردم اونم طبیعی ولی همشون یادمه و واسه بچه هام تعریف میکنم

اشکمو در اوردین یعنی میشه منم همین روزا ببینم بخدا بغض گلوم گرفته کی میشه منم تاپیک بارداری بزنم از ...

غصه نخور آبجی هیچ‌کار خدا بی حکمت نیست بسپار ب خودش ک از دل هرکس بهتر از خودش خبرداره ،

چندوقته منتظری خاهر؟

منم از مامانم دورم سالی یه بار عید میبینمش ک میرم شهرمون...هرروز باهاش حرف میزنم اگه یه روز حرف نزنم ...

خداحفظش کنه من تازه 3،4 ماهه دورشدم ازشون اومدم یه شهر دیگه خیلی عادت نکردم هنوز

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

انشالله بزودی🙏

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

انشالله عزیزم خدا دامنتو سبز کنه ب حق ۵تن...امید تو از دست نده عزیزدلم