2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 67493 بازدید | 174 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من فقط دیروز درد داشتم الآن هیچ دردی ندارم یعنی برمیگرده دردم 

نبابا . من عملم فرق میکرد . فکم شکسته . برا شما راحت تر بوده . من الانم درد دارم

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
دوفک حداقل شش ماه طول میکشه حسش برگرده .شما چطوری نصف روز برگشته ... ینی عجیبه 

فکم بر نگشته گفتم نصف یکی از صورتم منظورم سوراخ یکی از بینیام بود که برگشته چون دوتا بینیم کاملا بی حس بود از بچگی با بینیم به خاط انحرافم اصلا نمیتونستم نفس بمشم اما امروز بعد از این که قطره ریختم تونستم 

چون با چگونه بودم اولش بیمارستان ۲۵ ملیون گرفت دکتر ۴۰ ملیون گرفت اما الآن هزینه گونه را پس میدن&nbs ...

به من دکتر گفت ارتودنسی باید بکنی ۲ سال بمونه بعد عمل کنی بعد عمل هم ۶ ماه بمونه🥲