الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هوشیار عباسی تو این ۲سال بس ک با بچه های گروه جراحی حرف میزدیم دکترا رو دیگه میشناسیم😃تلگرام ...
چه جالب من نمیدونستم، من راستش خیلی تحقیق نکردم، چندین نفر ایشونو معرفی کردند و گفتند عالیه، تومطبش هم برای تشکر از جراحی فک براش شیرینی میاوردن همه تعریف میکردن دیگه منم از انتخابم مطمئن شدم، حالا تو گروه چیا میگفتن؟
بله دکتر هوشیار عباسی خیلی خوبه، هرچی از اخلاقش بگم کمه. میگفتن توی کرمانشاه به این معروفه که صورت رو نقاشی میکنه انقدر مهارت داره. خدا خیرش بده واقعاً. همیشه دعاش میکنم.
اخه با دکتر ارتوم ب توافق نرسیدن عباسی گفت دندونات دومیل بیاد جلو اهواز کفت ن آماده ای منم مسافتم خی ...
عه من نمیدونستم اینجوریه ، ولی شنیده بودم دکتر ارتو ها خودشون پیشنهاد میدن منم ارتو دکتر عباسی رو پیشنهاد داد، رفتم پیشش گفت هروقت ارتو بگه آماده ست من عملت میکنم دیگه برا چند ماه بعد وقت داد بهم.