2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 67548 بازدید | 174 پست
بله، شما چطور میشناسینش؟ ماشاءالله درست حدس زدید

هوشیار عباسی 

تو این ۲سال بس ک با بچه های گروه جراحی حرف میزدیم دکترا رو دیگه میشناسیم😃تلگرام ی گروه هست تقریبا ۶۰۰نفر 

واتساپم ی گروه هست اونجا هم شلوغه واتساپ فقط خانوم هستن ولی تلگرام مختلط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوشیار عباسی  تو این ۲سال بس ک با بچه های گروه جراحی حرف میزدیم دکترا رو دیگه میشناسیم😃تلگرام ...

چه جالب من نمیدونستم، من راستش خیلی تحقیق نکردم، چندین نفر ایشونو معرفی کردند و گفتند عالیه، تومطبش هم برای تشکر از جراحی فک براش شیرینی میاوردن همه تعریف میکردن دیگه منم از انتخابم مطمئن شدم، حالا تو گروه چیا میگفتن؟ 

ن دکتر خوبی هست گلم 

بله دکتر هوشیار عباسی خیلی خوبه، هرچی از اخلاقش بگم کمه. میگفتن توی کرمانشاه به این معروفه که صورت رو نقاشی میکنه انقدر مهارت داره. خدا خیرش بده واقعاً. همیشه دعاش میکنم.

منم دکتر محسن عباسی رو بهم پیشنهاد دادند ولی نرفتم، شما رفتید چطور آخرش اهواز رو انتخاب کردید ؟  ...

اخه با دکتر ارتوم ب توافق نرسیدن عباسی گفت دندونات دومیل بیاد جلو اهواز کفت ن آماده ای منم مسافتم خیلی زیاد بود ک هی نامه ببرم بیارم مجبور شدم. اهواز جراحی کنم 

اخه با دکتر ارتوم ب توافق نرسیدن عباسی گفت دندونات دومیل بیاد جلو اهواز کفت ن آماده ای منم مسافتم خی ...

عه من نمیدونستم اینجوریه ، ولی شنیده بودم دکتر ارتو ها خودشون پیشنهاد میدن منم ارتو دکتر عباسی رو پیشنهاد داد، رفتم پیشش گفت هروقت ارتو بگه آماده ست من عملت میکنم دیگه برا چند ماه بعد وقت داد بهم.