2777
2789
عنوان

جراحی فک

| مشاهده متن کامل بحث + 67469 بازدید | 174 پست
من ۲ماهه عمل کردم فقط ورم و بی خوابی کلافم کرد وگرنه آنچنان سخت نیس  بخیه هام زیر ۱ماه افتادن ...

من الان یک ماه و نیمه بخیه هام نیفتاده، علتش چی میتونه باشه؟ بخیه های زیر بینیمو از داخل میبینم شل شدن ولی نیفتاده هنوز. عفونت نداره خداروشکر فقط هنوز نیفتاده.

شما هردو فک بودین؟ الان بی حسی چونه و لب دارید؟

منم ورم و بی حسی یکم اذیتم کرده، گز گز میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان یک ماه و نیمه بخیه هام نیفتاده، علتش چی میتونه باشه؟ بخیه های زیر بینیمو از داخل میبینم شل ش ...

بخیه ها بستگی ب بدن فرد داره عزیزم هنوز جا داری تا بیفتن ازه بی حسم گز گز هست ولی ن اون جور ک اذیت کننده باشه 

من الان یک ماه و نیمه بخیه هام نیفتاده، علتش چی میتونه باشه؟ بخیه های زیر بینیمو از داخل میبینم شل ش ...

اره هر دو فک و چون لبخند لثه ای هم داشتم 

تغییر کردم سنم کمتر نشون میده ولی هنوز زوده برا نظر دادن چون ورم دارم 

اره هر دو فک و چون لبخند لثه ای هم داشتم  تغییر کردم سنم کمتر نشون میده ولی هنوز زوده برا نظر ...

به سلامتی عزیزم

منم خیلی راضیم، ولی میگن تا ۶ ماه بعد از عمل قیافه مشخص میشه. ورم و بی حسی هم میگن بین ۶ ماه تا یک سال خوب میشه. 

سختی عمل فک همین دوران نقاهتشه که طولانیه، مثلا کسی که بینی عمل میکنه یک ماهه خوب میشه.

آن شالله گلم استرس ب خودت اصلا راه نده صبور باش  کجا جراحی شدین  من اول قرار بود تهران ع ...

بله توکل بر خدا.

فرقی نداره مهم کار جراحه .من کرمانشاه عمل کردم. از دکترم خیلی راضیم خیلی با اخلاق هم هست.

بعد از دو ماه هنوز کش باید داشته باشیم ؟ انگار به من گفت بعد از هست روز بیا کشتا در بیارم 

کش داشتن بستگی به نوع ناهنجاری و نوع عمل داره، نمیشه روز براش مشخص کرد، من بعد از ۲ هفته یکی از کش ها رو باز کرد اما دوتاش رو گفت فعلا بزار باشه، دکتر ارتودنسی م هم گفت بزار بمونه فعلا هرچی جراح گفت انجام بده.