اره امروز همچین خوابی دیدم و نمیتونم برای اطرافیانم بگم
یه شخص بزرگواری اومد تو خوابم و بهم گفت میشه!
و من تو اون خواب بهم الهام شد که دارن راجع به حاجت رواییم صحبت میکنن
خیلی برام عجیب بود چون تاحالا از این جور خوابا ندیده بودم
شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
من خیلی رویای صادقه میبینم یه بار خواب دیدم سوار ماشین داییم بودیم بعد از کنار یه کوه که اونطرفش پرتگاه بود رد میشدیم که یهو ماشین از پرتگاه پرت میشه و ماتوی ماشین جیغ میزنیم و ماشین پرت میشع روی زمین، چندروز بعد داییم تصادف کرد
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
بله یه شب خواب دیدم یه اقایی لباس عرب ها تنشونه.بهم گفتن امام رضاس.رفتم کنارشون گفتم شما بحال ما توجه نداربن چرا؟(بچه دبیرستانی بودم بابام عمل چشم حساس داشت چشمش خوب نمیشد)
گفت ما بحال شما توجه داریم....خیلیی زود تو مدرسه قرعه کشی کردن بین اون همه دانش اموز منو دوستم برا سفر مشهد اسممون دراومد رفتیم مشهد.
خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
خیلی از خوابهام تعبیر شده به همین خاطر میترسم همیشه
پارسال نزدیک عید یکی از اموات اومد به خوابم و گفت فلانی بیشتر از یکسال نمیمونه خدا کنه درست نباشه اون طرف یکی از عزیزانم هستش ، سعی میکنم از ذهنم بیرون کنم و همش دعا برای طول عمرش میکنم ، و یکی از دوستانم که آسمانی شده تو خوابم گفت فلان کس با خانمی به فلان اسم ازدواج میکنه ولی اونم هنوز تعبیر نشده
یکیم هست دوماه قبل اینکه مهسا امینی کشته بشه و اعتراضات خواب دیده بودم تو خیابون همه دارن با وحشت و ترس بدو بدو میکنن زمین پر جنازه هست بعضیاشون تو پلاستیک مشکی
مامام بچه که بوده خواب دیده یه مردی که بال و پر داشته و موهاش سبخ سیخ بوده اومده کنار مامانم.میگه انگار فرشته بود مرده.فرشته از مامانم پرسیده خونه حاج ظفر رو میشناسی؟کارش دارم
مامانم گفته حاج ظفر خونش اونطرفه.بیدار که شده میگه داد میزدن حاج ظفر مرد حاج ظفر مرد!!مامان خواب عزراییل رو دیده بوده!!!
خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.