بچه هاااا من با یه آقایی هستم که ایشون خانواده اش مذهبین ، خانواده ما هم قاطی پاتی مثلا مامانم مذهبی پدرم معمولی بیشتر کارای خیر انجام میده و اینا
حالا یه چیزی که هست این وسط ایشون خودش با خانوادش فرق داره ، اونقد مذهبی نیست اما گویا برای خانواده اش حجاب خیلی مهمه ، طوری که یه بار فامیلشون بی حجاب رفته تو مجلسشون هنوز با حرص ازش حرف میزنن
بعد جدای از این ملاک های مادرش با شخصیت خود پسر در تناقضه!
مثلا میگه مامان من بفهمه یه خانواده ای مشروب میخورن کنسل میکنه نامزدیو ، درصورتی که خود پسرش مشروب میخورده از وقتی با من گشته دیگه نمیخوره!
بعد مامانش بهش گفته من تورو میشناسم پس فردا از حجاب دختره ناراحت میشی ) من پوشیده میپوشم اما بدون روسری اینا (
بعد جالبیش اینجاس پسره خیلی با دخترا راحت و اوکیه قبلا دوستای دخترم داشته حتی سفر هم رفته
بعد مادرشونم گفتن که اصلا مسیر شما درست نیستش اگه میخواستید ازدواج کنید باید ۶ ماهه اقدام میکردید و اینا در صورتی که من اصلا سنتی نمیپسندم این آقا هم از اون اول حرف از سنتی اینا نزد دوس پسرم بود
الان موندم چیکار کنم ؟!؟!؟!؟! حس میکنم خنگ شدمممم🤬🤬🤬🤬🤬خیلی پسر محترم و آقاییه همو خیلی دوست داریم اما حس میکنم قراره خیلی مشکل شه 😶
اینم بگم که از لحاظ منطقه زندگی هم ما خیلی بالاتریم