2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برای بابام 😭🤧🥲🥲

591 بازدید | 33 پست

از ۱۶ سالگی داره زحمت میکشه چند سال تو مغازه پدر بزرگم کار می‌کرد پدر بزرگم انداختش بیرون از مغازه حالا مغازه رو داده دست پسرای دیگش با اینکه اونا حقوق داشتن و بابای من کارش آزاد بود... الانم بابام توی میدان‌دار میکنه خداروشکر درآمدش خوبه ولی نابود شد بابام🥺

الهی بمیرم برای دستاش که ترک برداشته تازه ۳۶ سالشه این حقشه؟

امروز اومد خونه دیدیم خیلی ناراحته نمیدونستیم تازه بعد از سه روز بهمون گفت دندون جلوش کنده شده انگار یه سطل آب یخ ریختن روم مگه چندساله کا باید انقد شکسته باشه؟

هرچی خواستم نه نیاورد هیچی برام کم نزاشت با خودم شرط بستم اگر روزی موفق نشم اگر دکتر نشم هیچی نیستم 

از صبح تاشب درس میخونم برای همین... که یروز بتونم کمکشون کنم تروخدا برام دعا کنین🙏🏻😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت چندسالته

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

ای جان خدا بابات رو برات نگه داره 

شوهر من توی ۴۷ سالگی میخواد بابا بشه 😃

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

بابای دخترم ۳۸سالشه دخترم ۷سالشه😐😐

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

عریزم من که ۲۷ سالمه و چند تا دندونم خود به خود شکسته ان و پر کردم ،یدونه اشم کلا افتاده ایم پلنت میکنم 

پس کی واسه من بمیره

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

ان شاءالله به همه ی آرزوهای قشنگت برسی❤

و خدا همه ی بابا ها رو کمک کنه شرمنده خونواده شون نباشن⚘

قدرباباها رو بدونید خدارحمت کنه بابام رو خیلی دوستمون داشت😪🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤