2777
2789
این hlh چی هست؟؟ کجا رو درگیر میکنه؟ارثی ؟؟مگه تو فامیل دارید؟؟ کدوم شهری؟

بزن اینترنت خیلی کم براش نوشتن ، چون چیزی ازش نمیدونند و درمانم نداره اونم تو نوزادا ولی من کاری به حرف اینا ندارم سلامتی گل پسرما از خدا میخام و نامید نمیشم

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن اینترنت خیلی کم براش نوشتن ، چون چیزی ازش نمیدونند و درمانم نداره اونم تو نوزادا ولی من کاری به ...

بله از درگاه خدا ناامید نشو .تو اینستا با مادری اشنا شدم تو تبریز بود بچش بیماری نادری داشت چندسال دارو خورد خوب نمیشد بعد یادم نیست سر چی اورد تهران بیمارستان کودکان بررسی کردن دیدن تشخیص اشتباه بوده خودش پیراپزشکی میخوند سر همین مسیله تغییر رشته داد روانشناسی ادامه داد میگفت از پزشکی ناامید شدم اینجا سواد کافی پزشکی نیست چیزی یاد نمیدادن و عذاب وجدان داشت بچش داروی اشتباه میخورده.

تهرانی ببر بیمارستان طبی کودکان ببین چی میگن به ی جا  و ی دکتر اکتفا نکن

خدا بهت صبر بده شوکه شدم . کی ؟؟ اخرش هیچی نفهمیدن ؟؟ یا دیر فهمیدن 

گفتن hlh  و چون ریه هاش درگیر عفونت بود نتونستن کاری کنند 

گفتن hlh  و چون ریه هاش درگیر عفونت بود نتونستن کاری کنند

این مدت  برا سلامتیش صدقه میدادم یعنی همه بچه هایی که میدونم از نی نی سایت فامیل نزدیک چندتا اینستا همه رو میگم .

ازوقتی فهمیدم چون عادت کرده بودم تا میاد زبونم خودمو کنترل میکنم همش تو ذهنمه من خیلی ضعیفم خدا هیچکسو با عزیزش امتحان نکنه . 

یعنی بچه دار بشید بازم این بیماری رو همراه داره؟؟ یا میشه اصلاح ژنتیک بکنن؟؟

این مدت  برا سلامتیش صدقه میدادم یعنی همه بچه هایی که میدونم از نی نی سایت فامیل نزدیک چندتا ای ...

یه دختر ۴ ساله دارم سالمه خدا راشکر ، یه علتش ازدواج فامیلیه یه علتش عفونت زیاد من ندادم ژنتیک ، عفونت زیاد نزدیک تر بود