2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندن تاپیکتون همزمان شده با وقت اذان  انشالله ب حق این لحظه لوچولوت همیشه سالم و سلامت باشه و ...

تاپیکش برا ماه پیشه عزیزم واسه الان نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ب تاریخش نگاه نکردم حقیقتا ولی وقتی خوندم هنزنان بود با اذان  و براش دعا کردم

تو تاپیکش نوشته خداروشکر بچش سالمه انفلانزا گرفته بود خدلروشکر که سالمه انشالله هیج بچه ای مریض نشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
جواب ازمایشهاچی شد؟؟ حال بچه خوبه؟

الان میگند احتمالا یا hlhیا متابولیک هنوزم شک‌ دارند ولی درمان hlh رو شروع کردن ، جگر گوشم بیمارستانه من تو خونه نمیزارند برم پیشش تو آی سیو هست

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  
ب تاریخش نگاه نکردم حقیقتا ولی وقتی خوندم هنزنان بود با اذان  و براش دعا کردم

بچم هنوز بیمارستانه لطفا برا این مادر جگر سوخته دعا کنید بچم خوب بشه برگردیم خونه

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  
الان میگند احتمالا یا hlhیا متابولیک هنوزم شک‌ دارند ولی درمان hlh رو شروع کردن ، جگر گوشم بیمارستان ...

این hlh چی هست؟؟ کجا رو درگیر میکنه؟ارثی ؟؟مگه تو فامیل دارید؟؟ کدوم شهری؟

الان میگند احتمالا یا hlhیا متابولیک هنوزم شک‌ دارند ولی درمان hlh رو شروع کردن ، جگر گوشم بیمارستان ...

ان شاءالله تشخیص اشتباه داده باشن ناراحت شدم. خدا

بهش سلامتی بده زودبیادخونه . براش عقیقه کنید و هرروز صدقه بده و اگه بچت زود به زود چشم میخوره براش حرزامام جواد معتبر به اسمش بخر همیشه باهاش باشه . 

هنوزم بچم بستریه تو آی سیو اینبار میگند بیماری نادر و معجزه لازمه درمان بشه

وای نگو عزیزم من خوشحال شدم که بچتون سالم بوده انشالله اینبارم اشنباه کرده باشن انشالله هیچی نیست حتما براش دعا میکنم خیلی ناراحت شدم بخدا