2777
2789

چیکار کنم که حداقل ماهیانه پنج میلیون درامد برام داشته باشه البته میتونم این سرمایه را دو برابر کنم ولی خب دراون صورت باید وام بردارم ولی من الان به شدت نیاز مالی دارم لطفا کمکم کنید ویه چیزه دیگه من اصلا هیچ هنری بلد نیستم از آرایشگری و خیاطی هم اصلا خوشم نمیاد

ممنون که کمکم میکنید 🪷

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

باید باهاش بری یه چیزی یاد بگیری خب . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میتونی کارای مربوط به طلا و اینا بری اموززش ببینی  ماهانه بیشتر از این هم در آمد داری 

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️

با بیست ملیون سرمایه میخوای درآمد پنج ملیون تومنی داشته باشی 

خبر از ارقام و اعداد داری بیست ملیون دیگه پولی نیست 

اگه اینجوری بود که مردم ماشین هاشون رو می‌فروختن چون الان یه پراید دویست ملیون ازش درآمد پنجاه ملیونی در میاوردن 

بعضی وقتها فکر می کنم نکنه تاپیک مال چهار پنج سال پیش 

من با پونصد تومن پس انداز هر فکری برای راه اندازی یه کار کردم دیدم پولم کمه هیچ جوره نمیشه با این پول کاری شروع کرد به درآمد پونزده تومن هم راضی ام ولی شدنی نیست 

مثلا میتونی کارای مربوط به طلا و اینا بری اموززش ببینی  ماهانه بیشتر از این هم در آمد داری  ...

یعنی دقیقا چیکار کنم خیلی به این شغل ها علاقه دارم ولی نمیدونم چطوری واز کجا شروع کنم ؟

یعنی دقیقا چیکار کنم خیلی به این شغل ها علاقه دارم ولی نمیدونم چطوری واز کجا شروع کنم ؟

مثلا طراحی طلا 

طلاسازی 

آبکاری و اینجور چیزا ثبت نام کنی 

ڪسی باش ڪـہ هیچـڪس فکرشو نمیـڪرد بتونـے باشی💗 ☁️🌵𝔅𝔢 𝔱𝔥𝔢 𝔬𝔫𝔢 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔫𝔬𝔟𝔬𝔡𝔶‌ 𝔱𝔥𝔬𝔲𝔤𝔥𝔱 𝔶𝔬𝔲 𝔠𝔬𝔲𝔩𝔡 𝔟️
با بیست ملیون سرمایه میخوای درآمد پنج ملیون تومنی داشته باشی  خبر از ارقام و اعداد داری بیست م ...

اتفاقا من این سرمایه رادارم ولی خب زمینه که باید بفروشم ولی هرچی فکر میکنم نمیدونم چه کاری باشه که بتونم توی  اون کار پیشرفت کنم واسه همین میترسم ریکس کنم این پولم پول نقد نیست الان از پس اندازمه گفتم یه کاری شروع کنم حداقل یه درآمدی داشته باشم ولی هرچی فکر میکنم نمیدونم چه کاری!!!

مثلا طراحی طلا  طلاسازی  آبکاری و اینجور چیزا ثبت نام کنی

مرسی گلم که جواب دادی💝 فقط اینکه کجا باید ثبت نام کنم؟

آموزشگاه هست  من نمیدونم مال کدوم شهری توی گوگل ادرس بزنی برات بالا میاره