2777
2789

اگه شما یکی از عزیز ترین افراد زندگیتون مثل مادر 

هروقت دورش شلوغه اصلا به شما اهمیت نده حتی یه زنگ نزنه و اگر شما هم زنگ زدید فوری گوشی را قطع کنه حتی بعد دو ماه  اجازه نده برین خونش با وجود اینکه فاصله ی خونتون ده دقیقه باشه و همش بپیچوندتون و دلتونا با بی تفاوتی هاش بشکنه و براش مهم نباشه که چقدر با این کاراش ناراحت میشید چون دیگران را به شما ترجیح میده...و‌ حتی اگه اعتراض کردین بگه تو چشم دیدن  خوشحالی منا نداری     اما هروقت همون دیگران دورشا خالی کردن یاد شما بیافته و بخواد زنگ بزنه و ...شما چیکار میکنید؟؟آیا با توجه به دل شکستتون دوباره میرین سمتش یا بی تفاوت میشین و دیگه بهش فرصت نمیدین ؟؟؟؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

نمیدم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

اهمیت نمیدم خودم ناراحت نمیکنم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر این روند هی و هی تکرار بشه واقعا آدم اذیت میشه

ولی وقتی یک بار اشتباه باشه میشه کلا فراموش کرد

چه میشه کرد در کل زندگیه یه دلت دوستش داری ببینیش مادرتو یه دلت میگه خب این که این همه بدی در حق من کرده

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

من باشم مامانم هرچقدر دلم بشکونه بارم میرم سمتش هرچی باشه مادرمه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

خب اگر این روند هی و هی تکرار بشه واقعا آدم اذیت میشه ولی وقتی یک بار اشتباه باشه میشه کلا فراموش ک ...

جدیدا مرتب این بی تفاوتی هاش را ادامه می‌داد 

بهش زنگ میزدم بیام خونت حتی برای شب نشینی 

علنا میگفت نه 

مگه میشه  مادرمه

بش 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
جدیدا مرتب این بی تفاوتی هاش را ادامه می‌داد  بهش زنگ میزدم بیام خونت حتی برای شب نشینی  ...

چقدر بد🥺عزیزم امیدوارم اوکی بشه عالی بشه همه چی تو خیلی دلت مهربونه مطمئنم خدا جواب مهربونیاتو میده 💖💞

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
چقدر بد🥺عزیزم امیدوارم اوکی بشه عالی بشه همه چی تو خیلی دلت مهربونه مطمئنم خدا جواب مهربونیاتو میده ...

ممنون گلم انشاالله با دعای خیرت 

نظر لطفته عزیزم ممنونم خوبی از خودته ❤⚘

فرصت ک نمیشه گغت. حتی فکرشم نمیکنم. ی جوری رفتار میکنم ک بفهمه هر موقع دورش خالی شد من اون گوشه منتظرش نیستم. 

این برای عزیزترین ادمای زندگیم صادقه گرچه من متاهل نیستم شاید اون موقع یکم دلم براشون تنگ بشه و دوام نیارم. اما ادما اجازه ندارن فکر کنن ما همیشه اینجاییم

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
فرصت ک نمیشه گغت. حتی فکرشم نمیکنم. ی جوری رفتار میکنم ک بفهمه هر موقع دورش خالی شد من اون گوشه منتظ ...

چقدر حرف قشنگی زدی 

من که مامانم داره باهام مثل مترسک سر جاده رفتار میکنه هروقت حوصله داشت و دورش خالی بود منم آدم حساب میکنه ، در غیر اینصورت به پشمشم نمیگیره 

آنقدر باهام سرد رفتار میکنه که الان زنگش زدم انگار ازم طلبکار بود دو کلمه حرف زد گوشی را روم قطع کرد که شوهرم گفت مامانت چرا قطع کرد  منم از خجالتم گفتم هیچی بیرون بود...یا مثلا از بس مامانم منا می‌پیچونه نمیزاره حتی برای شب نشینی هم برم خونش الان دو ماه نزاشته برم ، دیگه جدیدا شوهرم تیکه میندازه  به پسرم میگه مامان بزرگت گفت نیا خونمون...یا امشب بهم گفت تو چرا نمیری خونه مامانت سر بزنی! 

منم از خجالت آب شدم و هیچ جوابی نداشتم بدم...

در صورتی که من هیچ کار اشتباهی یا بی احترامی نکردم و خیلی بهش زنگ میزنم 

اگه راهم بده خونش میرم بهش سر میزنم 

اگه بیاد خونم مثل پروانه دورش میچرخم...شوهرمم خداییش هرچی باشه به مامانم خیلی خیلی احترام میزاره خداروشکر و نازک تر از گل نمیگه ...اما نمیدونم چرا مامانم اینجوریه  

چقدر حرف قشنگی زدی  من که مامانم داره باهام مثل مترسک سر جاده رفتار میکنه هروقت حوصله داشت و د ...

میدونم ادم ذهنش همیشه درگیر میشه نمیشه بی تفاوت بود. 

اما سعی کن سرتو با زندگیت، همسرت و بچه هات سرگرم کنی. از کسی متنفر نباش بیخیالشون شو. اما وقتی هم سعی کردن تنهایی شونو با تو پر کنن، نشون بده ک بی تفاوتی و برات اهمیتی نداره. 

عشقتو ب بچه هات منتقل کن. 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)