2777
2789
عنوان

لباس مجلسی برای عروسی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6120 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر من بود،به نظرم حتی اگر کوچیک هم بشه بازم ارزشش رو داره ست قشنگه ولی من منظورم این بود بذاری خود ...

ممنون عزیزم بله تصمیم گرفتم پفی خوشگل بگیرم براشون که بعدا حسرت نخورن

ممنون عزیزم بله تصمیم گرفتم پفی خوشگل بگیرم براشون که بعدا حسرت نخورن

دقیقا این حسرتش ممکنه تا همیشه باهاشون بمونه

تصمیم خوبی گرفتی آفرین

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
میشه عکسشو بذاری؟🥺

اینجا نمیتونم عزیزم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
میشه عکسشو بذاری؟🥺

اینجا نمیتونم 

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
نه بابا شومیز های خیلی خوشگلی هست برا بچه ها😍 منطورم مجلسی نبود  لباس های مثل ست نیم تنه دام ...

سرهمی نمیشه تو عروسی خواهرت بپوشی انگشت نما و ضایع میشه سرهمی واسه تولد خوبه یا مهمونی چیزی