2777
2789
عنوان

لباس مجلسی برای عروسی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6122 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا خارجی بنویس لباس مجلسی ارزان . عکس پیجش زمینه سفیده یه پیراهن صورتی حالت نقاشی هست . هم مع ...

از ۲۰۰تا ۸۰۰ داره . پولکی هم داره .پارچه ساده هم داره . تور هم داره . 

خدایا هیچ بنده ای رو نزار احساس تنهایی کنه . بزرگترین دل خوشیم پسرکوچولویی که هنوز نیامده .پسرم قول میدم چیزی برات کم نزارم از جونمم بیشتر میخواهمت

برای بچه هات پفی بگیر . حیفه بعد فیلمو میبینی میگی کاش گرفته بودم 

خدایا هیچ بنده ای رو نزار احساس تنهایی کنه . بزرگترین دل خوشیم پسرکوچولویی که هنوز نیامده .پسرم قول میدم چیزی برات کم نزارم از جونمم بیشتر میخواهمت

بنظر من کرایه کن حدودا با سیصد تومن براخودت میتونی کرایه کنی برا دختراتم لباسی بگسر ک بشه عید پوشید اگر خیلی تواقوامتون عروسی هست و چند بار میشه پوشید موردی نداره بخری ولی براکسی ک ی عرکسی مسخواد بپوشه و تاعروسی بعد یاتغییر سایز داده یا ازمد رفته اجاره خیلی بهتره

میشه برای زندگیم و عزیزام دعا کنید...؟انشالله نور دعاتون برگرده ب زندگیاتون
بنظر من کرایه کن حدودا با سیصد تومن براخودت میتونی کرایه کنی برا دختراتم لباسی بگسر ک بشه عید پوشید ...

آره دقیقا درست میگید ما دیگه تا چندسال آینده عروسی و تالار نداریم

من اخرین باری ک گرفتم سال ۹۶ بود واسه عروسی خواهرم ۹۰۰ تومن شد الان بالای ۴ تومن باید باشه البته بستگی داره کدوم شهرین شما؟

طناب‌داری که‌ دور گلوی من نبوده داره خفه‌م می‌کنه    ب مامان چیزی نگو...تورو یادم میاد پسر جان...وقتی پسرم همسنت باشه و بهش بگم همیشه همه‌چیز رو به مامان‌ بگو.
گناه دارن بچه ها شومیز بپوشن؟ بعد کدوم لباس مجلسی ۵۰۰ تومنه؟ شومیز و دامن تو خونگی هم نمیشه با ۵۰۰ ...

نه بابا شومیز های خیلی خوشگلی هست برا بچه ها😍

منطورم مجلسی نبود 

لباس های مثل ست نیم تنه دامن یا شومیز دامن 

یا سر همی 

سر همی ها خیلی شیکن 

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده! 🙂