2777
2789
عنوان

لباس مجلسی برای عروسی خواهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6131 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازین لباسهای طوری نرم راحت بگیرم برای عید هم میشه استفادا کرد ولی خب اون جلوه و زیبایی لباسهای پ ...

دخترا لباس تور دوست دارن 

منم با اینکه دوست ندارم و یکبار مصرفه ولی برای عروسی برادرم میخام لباس تور بگیرم اخه دخترم خیلی دوست داره و تا الان که 7سالشه حتی یبارم نخریدم لباس توری 

ولی انشالله میگیرم برای عروسی، بچم از الان ذوقشو داره 

ولی یه عکس دارم برات میزارم اگه میخای این مدلی بدوز هم  قشنگه و هم برای مهمونی و.. هم میشه پوشوند من که این عکسه رو خیلی دوست دارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کرج کجا لباس اجاره میدن

خیابون داریوش پر از مزونه برو اونجا 

البته من قبلا رفتم لباساش چنگی به دل نمیزد خیلی گرون بود 

اگر میتونی برو شهریار لباساش ارزون تر و تمیز تر و شیک تره 

اسی مطمئن باش اگر برای بچه ها پفی نخری هم خودت حسرت میخوری هم اونا  چون همه دختر بچه ها تو عرو ...

آره عزیزم خودم خیییلی دودل بودم ولی احتمالا همین کار کنم چون بچه ها خیلی ذوق عروسی دارن و از الان خوشحالن. دختر بزرگم که عشق لباسه از الان داره میگه لباس توری پفی سیندرلایی میخوام😂

بله عزیزم ، ولی فقط برای خودم انجام میدم شما چند سالتونه ؟ خاله ی عروس هستین ؟ 

من 28سالمع خاله عروسم 

متاهلم میخام پوشیده باشه اما با پارچه ساده 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 
آره عزیزم خودم خیییلی دودل بودم ولی احتمالا همین کار کنم چون بچه ها خیلی ذوق عروسی دارن و از الان خو ...

پس حتما براش بخر 

چون شب عروسی لباس بقیه رو میبینه و حسرت میخوره 

پول ارزش نداره دل بچه رو بشکونی 

برای عید ی لباس ارزون تر بخر براشون 

تازه عید ماه رمضونه خیلی نمیشه جایی رفت

آخه دخترام تو سن رشدهستند. لباس مجلسی بگیرم نهاااایتا دوبار میتونن بپوشن و بعد کوچیک میشه حیف نیست؟ ...

نظر من بود،به نظرم حتی اگر کوچیک هم بشه بازم ارزشش رو داره

ست قشنگه ولی من منظورم این بود بذاری خودشون انتخاب کنن خوب شاید خودشون ست نخوان

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود