2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکساله دارم اقدام میکنم ک دربیاد برای  شیردهی  ب مشکل نخورم!  ی سرنگو سرشو ببرید ...

😂برا منم دل بخواهی بود 

ولی وقتی شیر میدادم دست میزدم بهش ینی دورشو میگرفتم خودش میومد بیرون😑

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
[QUOTE= 268162002 ]واییی سوال منم هست مجردم بیشتر وقتا ببخشید نوک سینم فرو رفته بعضی وقتا میاد بیرون ...

و منم این جوریم.

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم دقیقا همین طور زمان رابطه خوبه یا وقتی سردش میشه ولی بعدش کامل میره تو! تو دوران مجردی خیلی استرس داشتم اما الان برام مهم نیست بچه ام ندارم ک بدونم تاثیری داره یا نه 

مال منم همین بود سر بچه اولم خیلی اذیت شدم نمیتونست سینه رو بگیره. اما نمیخواستم شیر خشک بدم با تلاش‌های فراوان وقتی ۶ روزش بود بالاخره درست شیر خورد

از شیر که گرفتمش دوباره رفت تو 🤦🏻‍♀️

بعد پنج سال دوباره بچه‌دار شدم اما این بار بچه راحت‌تر تونست سینه رو بگیره

عزیزم من یه نفر میشناسم کوچیک که بود داخل سینش یه اشغال کوچیک بعضی اوقات جمع میشد بعد،که با دست میتونست در بیاره بعد با چاقو این کار می‌کرد نوک سینه اصلا نداره فرو رفته هست بعد اینکه ط جراحی کنی نوک سینه ات رو میارن بیرون اونموقع اوک میشی 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!