2777
2789
عنوان

آزمایش کمبوس غیر مستقیم چیه؟

324 بازدید | 5 پست

سلام

تو۲۷ هفتم گروه خونی من منفی همسرم مثبت یه بچه سه ساله دارم که آمپول رام زدم تو بارداری اولم ولی بعد زایمانم نزدم الان دومی و باردارم برام آزمایش کمبوس غیر مستقیم زده؟استرس گرفتم چرا آمپول رگام ننوشت برام ؟کسب میدونه چجوریه؟

اسم آزمایش کومبز یا کومبس غیر مستقیم است .آمپول رگام هم در شرایطی استفاده میشه که مادر منفی و همسررمثبت هست و احتمال تولد فرزند با ارهاش مثبت وجود داره . اینکه بعد از زایمان رگام نزنید احتمالا بچتون ارهاش منفی هست 

اسم آزمایش کومبز یا کومبس غیر مستقیم است .آمپول رگام هم در شرایطی استفاده میشه که مادر منفی و همسررم ...

خب من منفی ام شوهرم مثبت بعد از زایمان دخترم نزدم حالا پسرمو باردارم برام کمبوس غیر مستقیم نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من منفی ام شوهرم مثبت بعد از زایمان دخترم نزدم حالا پسرمو باردارم برام کمبوس غیر مستقیم نوشته

می خواد ببینه آنتی بادی بر علیه آنتی مثبت تولید شده یا نه .دخترتون ارهاشش چیه ؟قاعدتا اکر بعد از زایمان نزدید منفیه

می خواد ببینه آنتی بادی بر علیه آنتی مثبت تولید شده یا نه .دخترتون ارهاشش چیه ؟قاعدتا اکر بعد از زای ...

نمیدونم Rh دخترم چیه.ممنونم عزیزم انشاءالله خیره