2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای اسلیو یا بای پس معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 35 پست
آره عزیزم. از نظر ظاهری انگار ۱۰_۱۵ سال جوونتر شده. البته چون یه دفعه مقدار زیادی وزن کم میشه پوست ...

اونو دیگه هممون بعد یه سنی نیاز داریم واقعا ممنونم از راهنماییت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم دیابت دارم هم فشار

مطمئنم که دیباتتون با این عمل کنترل میشه. یکی از دوستامون که تزریق انسولین داشتن این عمل رو که انجام داد مشکلش تا حد خیلی زیادی رفع شد.

فقط گلم اینم بدون که بعد عمل هم همچنان باید رعایت کنی. هستن کسایی که اسلیو یا بای پس انجام دادن. اما متاسفانه بعدش بازگشت وزن داشتن

هزینه الانشونو نمیدونم ولی اونموقع اینجوری بود من یک میلیون دادم وقتمو رزرو کردم که اگه قیمت رفت بالاتر با همون قیمت قبلی اسلیو کنم

با دکتر علی الماسی عمل کردم ۹ ماه پیش ۱۱۰ کیلو بودم الان ۶۷ کیلو هستم عوارض نداشته برام خیلی پرانرژی ترم شدم تازه