عزیز جان من مجردم پریم قطع نمیشد یک ماه دیگ رفتم دکتر سونو و ازمایش و اینا کیست داشتم و آهنم ب شدت پایین بود فریتین خونم 4 بود دارم هماتینیک میخورم خوبم شدم شکر خدا
الکی نگرانی نده ب خودت
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
عزیز جان من مجردم پریم قطع نمیشد یک ماه دیگ رفتم دکتر سونو و ازمایش و اینا کیست داشتم و آهنم ب شدت پ ...
لحن دکتره باعث شد اینجوری خودمو ببازم! گفت اگر با دارو خوب نشدی، رحمتو میتراشن، دستشم به حالت تراشیدن تکون داد از طرفی هم قبلا در مورد کورتاژ خیلی بد شنیده بودم! اینا باعث شد به بقیه احتمالا فکر نکنم دیگه! حتی به این نتیجه رسیده بودم که رحمَمو در بیارم ولی کورتاژ نکنم
اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
ی دکتر دیگه هم برو شاید نظرش فرق داشت با دارو رفع شد
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عزیزم انشاله زودتر خوب میشی حتما اول برو سونو ی دکتر دیگه هم برو شاید نظرش فرق داشت با دارو ...
الهی آمییین!قرار شد خون ریزیم قطع شد برم سونو! شنبه میرم! خودشم گفت اگر خدایی نکرده ضخامت رحم بود تا 3 ماه دارو درمانی میکنیم اگر جواب نداد کورتاژ! البته الان ترسم ریخته بخاطر کامنتا
اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
الهی آمییین!قرار شد خون ریزیم قطع شد برم سونو! شنبه میرم! خودشم گفت اگر خدایی نکرده ضخامت رحم بود تا ...
ایشاله ک با دارو حل میشه
استرس نداشته باش 🥰
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤