من دکترم متوکلو و B6 داد ولی هیچ اثری نداشت . درحدی که از ترس بالا آوردن دو سه روز هیچی نمیخوردم. دیروز دمیترون گرفتم از دیروز معده دردم دارم ولی خداروشکر بالا نیاوردم دیگه... ضرر نداره؟
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️
روده هامپیچ میرره اما زور هم نمیتونم بزنم چون میترسم
دیروز کیوی و سوپ و لواشکم خورد اما هیچی به هیچی نمیدونم چیکار کنم
خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩👧👧
اسی مربای بالنگ رو امتحان کن. حال منو بهتر میکرد. یه قاشق مربا خوری بخور ی ربع بعد بهتر میشی
اینقدر این چند روز اخیر بالا آوردم از هر خوراکی جدیدی میترسم... از دیروز تا حالا فقط چند تا پیاله آبِ آبگوشت خوردم. اگه دمیترون نبود همونم بالا میاوردم
ای بابا منم بنظرم بخاطر همونه پس شکمم کار نکرده... من هماتوم دارم اصلا نمیتونم زور بزنم... چکار کنم؟ ...
منم تهوع دارم و واقعا نمیتونم که نخورم
شما سوپ ابکی زیاد بخور
کدو حلوایی هم خیلییی خوبه ها
سوپ رو با نون نخوری بدتر شی
اب هم زیاد بخور اسفناج هم خیلی خوبه
خیلی زیادش ضرر داره اما کمش نه
ای بابا منم بنظرم بخاطر همونه پس شکمم کار نکرده... من هماتوم دارم اصلا نمیتونم زور بزنم... چکار کنم؟ ...
چند هفتته عزیزم؟