2777
2789
عنوان

یک دارو و قرص اسهال برای کودک ۸ساله معرفی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3466 بازدید | 20 پست

برای اسهال نبات رو بنداز تو ظرف روحی تا اب بشه و رنگش قهوه ای بشه بعد اب بریز کم روش بده بخوره عالیه شربت او ار اسم خوبه....دکترم ببر بازم

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت آمی لوپرا برای اسهال عالیه.منم دخترم ۷ سالشه،دکتر براش تجویز کرد.حتی خودمم یه بار که مریض شدم استفاده کردم،با قاشق اول تاثیرش رو گذاشت.پودر او ار اس و کیدی لاکت و اینا برای بچ های زیر ۳ ساله،نه بچه ۸ ساله

به قلبم معذرت خواهی بسیاری بدهکارم؛بخاطرتمامی روزهایی که.....گرفت،شکست،تنگ شد.....وکاری از دست من برنمی امد ...  
ببین فقط برو دکتر سرم بزنه همش تموم میشه

نمیره اونقدر داد و گریه می‌کنه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا