2777
2789

اگر بفهمید دخترتون یا خواهرتون که تو سن ۱۴ تا ۱۷ ساله با یه پسری در ارتباط هست یا به اصطلاح دوست پسر داره(میدونم ممنوعه)

واکنشتون چیه؟

شرایط یکی از اطرافیانم اینطوریه ، برا اون میخام نظراتتونو..

در این سن باید یک هنر یاد بگیره، مهارت برای زندگی یاد بگیره و آینده خودش رو بسازه! قطعا اول با خودش حرف میزدم و سعی می‌کردم قانعش کنم.

صدای آب اندوهگین به گوش می‌رسد، بحران آب را جدی بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسته به شرایط داره. خونواده ای که خیلی ناموس پرست و متعصبه اگه متوجه بشه همه لوازم تکنولوژیشو جمع میکنه و از درس هم محرومش میکنه و باید بشینه منتظر تا یه خاستگار بیاد و ازدواج کنه! در این صورت به شدت مخالفت میکنم و هر طور شده نمیزارم ادامه بده.

اما اگه خونواده آزاد و اوکی باشن موردی نمیبینم که دخالت کنم. زندگی خودشه، هر جور دوست داره نوجوونی کنه...

با احترام اگر جزو والدین باشم، دوستانه بهش نزدیک میشدم تا مواظب باشم بیشتر از این آسیب نبینه و آهسته با خطرات آینده مبهمش آشناش میکردم. دورشو با انواع سرگرمی و هنر مورد علاقش شلوغ میکردم.

البته درباره اون پسر هم طوری که روش زیاد نشه تحقیق میکردم.

اگر جزو بقیه اعضای خانواده باشم، هیچ کاری نمیکنم بجز کمک فکری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خودم برای اولین و آخرین بار یه دوس پسر مجازی داشتم توی این سن، مامانم فهمید تمام راه های ارتباطیمو ب ...

البته یه چیز دیگه هم بگم خود مامانم دو سال بعد همکلاسی هام که دوست پسر داشتن و توی خیابون باهم میدید میومد بهم میگفت همینا آخرش بهترین ازدواج رو میکنن :////

کلا نمیدونم تکلیف چیه 🤦‍♀️ 

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود

من میگم خواهرشو تحدید کنیه ک ب پدر و مادرش میگه

البته من نظر خودمو گفتم

اگه من بودم حالا خواهر بزرگترم ن..اگه خواهر کوچیکم این کارو بکنه هم دعواش میکنم و هم تحدیدش میکنم ک مامانم میگم و اگه بازم تکرار کرد بهش میگم یا کلا گوشیتو جم میکنی یا هر پیامی برات اومد بهم نشون میدی ک بفهمم واقعا دیگه این کارو نمیکنی..

وگرنه ب مامانم میگم...

اینستا.واتساپ.تلگرام وووو کلا ممنوع

فقط با صحبت می‌شه قانع کرد و محدود کردن راه درستی نیست به نظرم 

حتما ی خلأ هست که قراره با اون پسر پر بشه، خانواده باید اونو پیدا کنن و پر کنن

مشاور احتمالا خیلی راحت تر می‌تونه کمک کنه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

میشینم با زبون خوش باهاش حرف میزنم چون مسئول مراقبت از اون منم و پدرش بعدم سعی میکنم بیشتر از قبل براش وقت بزاریم بیشتر بریم سینما و رستوران وکافی شاپ اسمش هم کلاس ورزشی که دوس داره ثبت نام میکنم هم وقتش پر میشه هم انرژیش تخلیه میشه