2777
2789
عنوان

نشانه های افسردگی گربه ها

618 بازدید | 9 پست

افسردگی در گربه‌‍‌ها یعنی چی؟

هر گربه‌ای شخصیت خاص خودشو داره و بعضیاشون کمتر اهل معاشرت هستن. ولی اگه یک گربه که قبلا خیلی اجتماعی بوده یک‌دفعه ساکت و گوشه‌گیر بشه، باید نگران سلامتش باشیم.

گربه‌های افسرده رفتار طبیعی‌شون عوض می‌شه.

علائم افسردگی در گربه ها (علت گوشه گیری و ناراحت بودن گربه)

۱. ضربه زدن و خراشیدن دست شما

خراش و ضربه زدن که هر کجا توسط گربه استفاده می‌شود نشان دهنده ناراحتی آنها نسبت به اتفاقات رخ داده است.

۲. بالا رفتن از دیوارها نشانه افسردگی گربه است

برخلاف تصور انسانها گربه‌ها در واقع از روی دیوار رفتن ناراحت می‌شوند. این رفتار بد، بخصوص وقتی که به خوبی آموزش دیده‌ان که قوانین خانه را دنبال کنند، می‌تواند نشانه افسردگی گربه باشد.

۳. با حسرت به بیرون پنجره نگاه کردن

وقتی شما بیرون می‌روید، گربه خیلی ساده و راحت دلتنگ شما می‌شود، و اگر مرتب بیرون بروید این می‌تواند موجب تبدیل شدن به افسردگی در گربه شود.

۴. مدفوع کردن در جاهای عجیب

اگر گربه شما در جاهای دیگری غیر از جعبه بستر خودش مدفوع می‌کند، این می‌توان یکی از نشانه‌های مشکلات زمینه‌ای در سلامت، مشکل موقعیتی یا افسردگی باشد

۵. نادیده گرفتن افرادی که دوستش دارند

۶.خرخر کردن و غرش کردن

وقتی که علائم کلیشه‌ای یک گربه خشمگین را می‌بینید، مثل خرخر کردن، باز کردن دهان با خشم، خم شدن به سمت عقب و حالت تهاجمی با چنگالهای باز می‌گیرد این نشانه خشم نیست زیرا این روش آنها برای گفتن ناراحتی کلی است.

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

ما خودمون هم افسردگی حاد گرفتیم ، چه برسه به گربه ها

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بود و در خور 

مرسی هموطن گرامی   

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
خودتون هم زندگی سخت نگرید و از داشته هاتون لذت ببرید 

سخت نگرفتم ، شما یه دقیقه به شرایط فکر کنی متوجه منظورم میشی

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

ممنون دوست عزیز🙏🏻🌹

ادبت در همه تاپیکها و اونهایی که مورد هجمه قرار دادن بسیار برام جالب بود و جواب شما در پستها عالی تر 

دروووووووووووود به شعور انسانیت کاش همه ما یاد بگیریم احترام متقابل را   

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
سلام خوبی من همونم که میخواستم راسو،شوگرگلایدر ،چیچیلا بخرم نظرتو خواستم میشه نظرتو بگی

سلام عزیزم 

به نظر من این حیوانات نگیر عزیزم 

نگهداری سخت داره 

بعد خسته میشی هم اون حیون اسیر میشه هم شما

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

سلام عزیزم  به نظر من این حیوانات نگیر عزیزم  نگهداری سخت داره  بعد خسته میشی هم ا ...

😐😐

به خدا من خیلییی بیکارم نگران نباشید من همیشه وقت دارم

لطفا دوتاشونو بهم بگید که خوبن(نه اونایی که راحتترن)

وقتی مارنی