2777
2789

دختر ۸سالم خیلی نفخ میگیره دیشب هم چیپس و نمکی و عدسی وبرنج خورداخرشب ساعت۲ تهوع گرفت وشکمش کارکرد و نفخ داره دیگه ولی منتها دختر عزیزم خیلی استرسیه ولرزش میگیره میترسه لرزش تمام بدنشو میگیره دندوناش باهاش بیشتر چیکارکنم برا یکی یدونم   

عزیزم عدسی وبرنج نفاخ هستن همیشه بعدازغداهای سرد ونفاخ بهش کمی نبات داغ بده یکمم دارچین گاهی اضافه کن.هله هوله فوری بعدغذانده بهش

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک اصلا ب بچه ها چیپس و پفک و ...نمیدم 

اونا هم اصلا خوششون نمیاد .شاید بخاطر استرسی که داره نمیتونه خوب دستشویی کنه یا اینکه غذا رو نمیتونه هضم کنه 

استرس خیلی عوارض داره 

نمیتونی ببریش مشاور ببینه استرسش از چیه ؟

من ک اصلا ب بچه ها چیپس و پفک و ...نمیدم  اونا هم اصلا خوششون نمیاد .شاید بخاطر استرسی که داره ...

استرسش بخاطره اینکه میترسه استفراغ کنه البته منم خیلی ترسوام خیلی استرسیم وبعضی وقتا جلوتر از دخترم ب گریه میوفتم 

عزیزم نبات داغ یعنی چی میبخشی ؟؟؟؟

یعنی نبات روبندازتویه استکان یالیوان ابجوش خنک شد بده بخوره.مامیگیم نبات وابجوش بعضیا میگن نبات داغ

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
همینجوری اینو بهش بدم چون گرمی نداره فقط نبات وآب

عزیزمنبات گرمه سردی ونفخ غذارو برطرف میکنه گاهیم کمی عرق نعنا کمی بریزداخلش یادارجین

عزیزمنبات گرمه سردی ونفخ غذارو برطرف میکنه گاهیم کمی عرق نعنا کمی بریزداخلش یادارجین

خیلی ممنونم دوستم امیدوارم جواب بده برا دخترم خیلی نگرانشم فقط همین دخترو دارم ...خدا بچه هاتو واست حفظ کنه عزیزم

خیلی ممنونم دوستم امیدوارم جواب بده برا دخترم خیلی نگرانشم فقط همین دخترو دارم ...خدا بچه هاتو واست ...

خدابرات حفظش کنه عزیزدلم.خوشبختی وسعادتش روببینی.ممنون ازدعای خیرت💋

اینم بگم جشن تولد داشتیم دیرشد بخوابیم واصلا میترسه لب بزنه ب چیپس ونمکی طفلی هرچند ماه یبار ...خودش ...

خودتو دخترت هر دو طبهتون سرد هست

بیشتر استرستون هم مال همونه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
ببرش دکتر خودش بهتر میتونه کمکت کنه  اینجا همه از  رو تجربیات بهت راه حل میدیم ولی ممکن ...

والا دکتر هم بدرد نخورد متخصص اطفال فقط گفتم ببدم متخصص گوارش متاسفانه نداریم تو شهرمون چیکارکنم