2777
2789
عنوان

خانمایی که فن بیانشون خوبه بیایید

253 بازدید | 13 پست

بچه ها من امروز روز اول کاریمه و یه جلسه معارفی قراره تشکیل بشه که با همکارا اشنا بشیم 

اگه کسی تبریک گفت چیا بگم ؟

یا اینکه از اینکه همکارشون شدم خوشحالم و از این چیزا 

من هیچی بلد نبستممممم 😶😶

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مچکرم از لطفتتون امیدوارم باهم بهترین همکاری و نتیجه رو داشته باشیم

تشکر از همدلی و محبتتون باعث شادمانیه برای من

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

فقط برای تشکر نگو مرسی ممنون🙂

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

یه مدت این تیکه نورالدین تو نون خ افتاده بود دهنم میگف 

اییییی باریکلا 😂 یه جا بودیم مراسم معارفه بود😂 نمی دونم چی تو مغزم گذشت بلند گفتم ای باریکلا چه قشنگ گفتی😂

الان یهو یادش افتادم

💔
بسلامتی کجا قبول شدی؟

سلامت باشی

طرح دانشگاه علوم پزشکی

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠