2821
2789
عنوان

ساس در هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 42 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی وحشتناکه. منم یبار رفتم ستاره.انقدر ادمای مختلف میرن توی هتلا احتمالش هست واقعا. ولی مسئولین او ...

اتاقاش به شدت بو میداد از همون بو میشد فهمید آلوده به ساس بعد تو گوگل سرچ کردم فهمیدم اون بو برای وجود ساس بوده

خدایی نکرده همراهتون نیومد خونه؟

منم خیلی نگران بودم شکر خدا نیومده بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خداروشکر واقعا انشاالله برای ما هم نیومده باشه 

ان شالله نمیاد نگران نباش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تو رو خدا عزیزم اگر می‌خونی جوابمو حتماً بده منم مشکل شما رو پیدا کردم با این وجود که من هیچ کدوم از لوازممو نیاوردم تو خونه می‌خوام بدونم که ممکنه اومده باشه شما اومد توی خونتون ساس؟؟؟

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
تو رو خدا عزیزم اگر می‌خونی جوابمو حتماً بده منم مشکل شما رو پیدا کردم با این وجود که من هیچ کدوم از ...

نه عزیزم خداروشکر برای ما نیومد ولی تا چند ماه با استرس زندگی کردم دوباره یادآوری شد برام

شما هم هتل رفتین داشت؟

نه عزیزم خداروشکر برای ما نیومد ولی تا چند ماه با استرس زندگی کردم دوباره یادآوری شد برام شما هم هت ...

سلام عزیزم مرسی که جوابمو دادی منم هتل رفتم ولی چمدونم و همه وسایل رو گذاشتمو اومدم

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم