2821
2789
عنوان

ساس در هتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حدود پنج شب اونجا بودیم شب آخر دقیقاً متوجه شدیم که هتل آلوده به ساس هستش و توی رختخوابمون دیدیم روی ساق پای خودم جای دو تا نیش ساس بود به محض اینکه متوجه شدیم تمام چمدون و لوازمو گذاشتیم توی هتل و اومدیم یعنی چمدونمونو اصلاً با خودمون نیاوردیم تنها چیزایی که آوردیم کارت بانک موبایل شارژر و لباس‌های تنمون بود ساعت ۶ صبح رفتیم لب ساحل نشستیم تا حدود ۸ صبح اون آفتاب داغ و سوزناک گفتیم اگه حشره‌ای داخل بدنمونه بره من که حتی مانتو شالمم درآوردم شوهرم لباسشو درآورد آویزون کردیم روی صندلی بچه منم اونجا توی ماسه‌ها بازی می‌کرد و گفتیم اگه چیزی بود بره تو این مدت همش الکل می‌زدم به کیف دستی الکل زدم به کارت بانکمون الکل زدم به موبایلامون به لباس طرحمون به درزاش همه جا الکل زدم وقتی که رسیدیم فرودگاه سوار ماشین خودمون شدیم چون ماشین خودمونو توی فرودگاه خودمون پارک کرده بودیم نزدیک‌های خونه که شدیم من مانتو و شالمو با لباس زیرامون از تو ماشین درآوردم پرت کردم توی یه بیابون بعدشم شوهرم کیسه زباله گرفت دم در واحد لباسامونو همه رو انداختیم داخل کیسه و کفش هامونم همینطور انداختیم زباله گره زدیم لخت لخت رفتیم تو خونه حمام کردیم بعدم شوهرم ماشینو برد کارواش توی ماشین هم با جاروبرقی‌های صنعتی و بلندی که توی کارواش هست حسابی کف ماشین و تمام درز و دروس‌های ماشین و جاروبرقی کشید با این وجود موبایل و شارژرمونم حسابی دوباره الکل زدم بچه‌ها ممکنه حشره ساس بازم اومده باشه توی خونه چه جور بفهمم چند وقت بعد از ورودش به خونه ما متوجه میشیم حسابی هم جاروبرقی کشیدم کیسه زباله رم انداختم بیرون تو رو خدا کمکم کنید از دماغم در اومدین مسافرت تو رو خدا بهم بگین با این وجود ممکنه اومده باشه تو خونمون یا نه همش احساس می‌کنم تو خونه است

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
ما حدود پنج شب اونجا بودیم شب آخر دقیقاً متوجه شدیم که هتل آلوده به ساس هستش و توی رختخوابمون دیدیم ...

عزیزدلم کاملا درک میکنم نگرانیت دقیقا استرسی که داری من چند ماه داشتم همش دنبال چیزی می‌گشتم تو خونه ،ولی خیالت راحت باشه با کارایی که کردی اصلا امکان نداره حتی تخمش وارد خونه شده باشه .میگن شش ماه زمان می‌بره تخم باز بشه ولی کلا خونه زیاد جارو برقی بکشه فرشا کامل خیالت راحت باشه نیس.

عزیزدلم کاملا درک میکنم نگرانیت دقیقا استرسی که داری من چند ماه داشتم همش دنبال چیزی می‌گشتم تو خونه ...

یعنی شما میگید خودش نیومده واییییییییییی لعنت بهشون همش بدن هامونو چک میکنم همش حالم بده 

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
میشه لطفا بگید چطوری شست و شور کردید؟؟؟ لطفااااااااا

من لباس تو آب جوش گذاشتم تا سرد میشد آبش دوباره آب خالی میکردم آب جوش میریختم   چند بار این کار کردم بعدش تو ماشین شستم.من زمستون رفتم آفتاب نبود وگرنه میگن لباس زیر نور آفتاب هم بزاری خشک بشه خوبه

خونه هم که دائم هر روز گوشه کنار همه جا جارو برقی می‌کشیدم

کلا توهمی شده بودم همش حس میکردم بدنم میخاره😐 ولی فکر خیال بود

یعنی شما میگید خودش نیومده واییییییییییی لعنت بهشون همش بدن هامونو چک میکنم همش حالم بده 

اگه خودش اومده باشه که نیش میزنه نمیتونه بدون تغذیه بمونه

من از تخمش میترسیدم چون علائم نیش نبود