2777
2789

پسرم نزدیک به شش ساله شه،حرف زدنش بهتر شده ولی نگرانشم ،بلد نیست هنوز ازش سوالی رو میپرسم جواب بده ،سوال خودمو تکرار میکنه،اما چیزای دیگه رو بلده،یا مثلاً کارتون میبینه از کدیالوکاشون مطابق میل خودش عوض میکنه تو کارهاش استفاده میکنه،بهم بگید چکار کنم ،باباش میگه میترسم اوتیم داشته باشه،تو رو خدا اگر میدونید کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطش با دوستان و هم سن سالاش چطوره ؟!

با داداشش که شش سال اختلاف سن داره خودش میره سربه سرش میزاره میگه بیا کشتی بگیریم و ...تو پیش دبستانی هم مربیش میگه خوبه ،هیچ وقت بچه های دیگه رو نمیزنه،خودمم دیدم کنارشون وایمیسته باهاشون موقع ورزش قشنگ ورزش میکنه و...حتی خواهرزاده کوچیک دارم هر وقت میبینتش بغلش میکنه نازش میکنه،نمیدونم دقیقا دیگه چیو باید بگم بهت

عزیزم ؛ شما هر چه سریعتر به مراکز گفتاردرمانی معتبر برین و حتما در مورد گفتاردرمانگر قبلش تحقیق کنید که باتجربه باشه .

چون قراره ان شاءالله سال آینده کلاس اول بره و خیلی از مدارس امتحان آموزشی ورودی میگیرن و ... .