2777
2789
عنوان

عصابم خرابه بیاین

144 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها. چن سالیه ازدواج کردم . با دخترخاله اینای شوهرم خیلی رفتاروامد داشتیم .شوهر دخترخاله شوهرم پسرخاله شوهرمم میشه. بعد دیدم شوهرم بااین تماس تلفنی قایمکی داشت و رفتار مشکوک باهاشون قط رابطع کردم و کلی باشوهرم دعوا . الان چن شب پیش پسرخاله شوهرم ک میشه شوهر دخترخالش خودکشی کرده الان تو کماس هوشیاریش رو دوعه. شوهر من از صب میره بیمارستان دنبال کارای اونا و خونه خالش تاالان هنو برنگشته . همین مونده بود زنیکه بیوه شه .عصابم خورده الانم برنگشته. زنگیدم برنگشته بود کلی بش حرفیدم بیادم میدونم دعواس جای من بودین چیکار میکردین خودم دیروزباهاش رفتم . امروز نبردم هرروز بیکار نیسم بیفتم باش برم.شوهرم تابلوعه ک میخاره وگرنه ب اون چه تااین وقت شب میرع خونه خالش .دیشبم جلو چشم من با پسرخالش واون زنیکه رفتن بیمارستان

من بودم از همین الان تو فامیل چو مینداختم بصورت سوسکی که این شوهرت داره دورو بر دختر خالش میپلکه 

اینجوری ابروش میره و دیگه از ترس ابروش نمیره دنبال کاراشون که مردمم بفهمن

ارواح جدت لایکم نکن.تا نگفتم لایکم نکن. لایک دونیم ترکید🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فکر نکنم تو این شرایط دختر خاله بخاد لاس بزنه یا شوهر شما تور کنه

دیشب دیدمش انگار ن انگار ک پدربچش تو اون وضعیته. بعدشم شوهر من خارش داره تابلوعه اون چیکار کنه. این دور اون میپلکه وبرنمیگرده

ن بابا ابرو شوهرم میره نمیدونم چ کنم

ببخشید اینجور که شوهرت از جون و دل براش مایه میزاره ابروش بره بهتره تا زندگیتون از بین بره. 

این مسئله رو جدی بگیر طبیعی نیس رفتاراش

حتما زنیکش یه کاری کرده شوهرش فهمیده خواسته خودکشی کنه مواظب باش همچین ادمهای خیلی خطرناکن 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

حتما زنیکش یه کاری کرده شوهرش فهمیده خواسته خودکشی کنه مواظب باش همچین ادمهای خیلی خطرناکن 

زنیکه ازاین کاربلداس . مارمولکه . ازشوهرم حرصم میگیره اون اگ فامیل ما بود دو دیقه نمیومد باهام بیمارستان از صبه شده راننده اونا خونه بیمارستان .حال بهم زنه چندشه .

الان برگرده میشورمش بش میگم جم کنه این کاراشو 

فایده نداره

دلش گیره

اتفاقا به نظر من طبیعی باش ولی از یه جای دیگه بسوزونش که نفهمه از کجا خورده به توام آسیبی نرسه

سیاست بخرج بده

الان برگرده میشورمش بش میگم جم کنه این کاراشو 

اروم باش و بگو میدونم ناراحتی ازین جریان ولی یکمم حواست به ما باشه. اصلا برو خودت نیار برا چی ناراحتی 

بعدش شماره خانواده شوهر دختر خاله رو گیر بیار به اونا بصورت نامحسوس با کیوسکی با خط یه آدم غریبه زنگ بزن بگو داداشتون نمرده پسر خاله ی این زنه داره برا‌ش موس موس میکنه.و تحریکشون کن یجوری که خوده دختر خاله بش بگه دیگه نیا

زنیکه ازاین کاربلداس . مارمولکه . ازشوهرم حرصم میگیره اون اگ فامیل ما بود دو دیقه نمیومد باهام بیمار ...

آره میدونم چی میگی واقعا سخته تو همچین شرایطی بودن ولی باید زنیکه رو سرجاش بشونی از خواست مارمولک بازی دربیاره

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

فایده نداره دلش گیره اتفاقا به نظر من طبیعی باش ولی از یه جای دیگه بسوزونش که نفهمه از کجا خورده ب ...

دقیقا. دلشه. بیادبش محل نمیذارم فقط چون واقعا عصابم خرابه از خونه خالش تااینجام یساعت راهه ساعت یکو دو اگه برسع .اما بش میگم من اینجو تحمل ندارم مارو تنها بذارع تااین موقه شب بره اونجا . البته مامان بابای شوهرمم اونجان