2777
2789
عنوان

عصابم خرابه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 25 پست
دقیقا. دلشه. بیادبش محل نمیذارم فقط چون واقعا عصابم خرابه از خونه خالش تااینجام یساعت راهه ساعت یکو ...

به نظرم این چند روزو معمولی باش اصلا اخم و تخم نکن که نفهمه کار تو بوده

ارواح جدت لایکم نکن.تا نگفتم لایکم نکن. لایک دونیم ترکید🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میدونم چی میگی واقعا سخته تو همچین شرایطی بودن ولی باید زنیکه رو سرجاش بشونی از خواست مارمولک با ...

باش حله. بلدم چیکار کنم ی بارم ک بشون شک داشتم قبلا با خط دیگه بش فش دادم وهرچی ع دهنم دراومد گفتم بش فهمید منم 😂دلم خنک شد ولی 

باش بش میگم ولی خطریه راه حل دومت میفهمن منم

نه اگر تو باش بری و ادای آدم مهربون رو در بیاری و بشوهرت بگی من مشکلی ندارم اونور کارتو بکنی چرا بفهمن

تو پیامت نهایتا بگید من دوست پسرتون همون شوهر دختر خالش و اینو متوجه شدم نمیخام بفهمید کیم ولی چرا غیرت ندارید من متوجه شدم این مرده هیزه و به ناموس فلانی نظر داره چرا نمیفهمید

نه اگر تو باش بری و ادای آدم مهربون رو در بیاری و بشوهرت بگی من مشکلی ندارم اونور کارتو بکنی چرا بفه ...

نمیخوام ابروی شوهرم بره. بخام ابرو کسیو ببرم ابرو اون زنیکه رو میبرم

باش حله. بلدم چیکار کنم ی بارم ک بشون شک داشتم قبلا با خط دیگه بش فش دادم وهرچی ع دهنم دراومد گفتم ب ...

ایول خوب کردی زنیکه هرزه کاش بجای شوهرش این زنیکه میمرد یه کثافت کم میشد

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

نمیخوام ابروی شوهرم بره. بخام ابرو کسیو ببرم ابرو اون زنیکه رو میبرم

من میترسم یه زمانی قید ابرو رو بزنی که دیگه دیر باشه و اون دوتا کلا باهم باشن و... 

موفق باشی عزیزم

از خدا بخاه حلش کنه

ایول خوب کردی زنیکه هرزه کاش بجای شوهرش این زنیکه میمرد یه کثافت کم میشد

اره واقعا یه لاشی کم میشد . الان دیگ بیوه میشع و همش میمونه خونه مامانش . این خالع شوهرمم ک با شوهرم و مادرشوهرم خیلی جورن دیگ رفت وامد شرو میشع منم عصاب ندارم 

اره واقعا یه لاشی کم میشد . الان دیگ بیوه میشع و همش میمونه خونه مامانش . این خالع شوهرمم ک با شوهرم ...

وای لعنتی یه جورهای به شهرت بفهمون که زیاد دنبال خاله اش راه نیفته

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️