2777
2789

همیشه یه خشم و جبهه گیری نسبت به مردا داشتم و دارم فک میکنم مردا زور گو و سواستفاده چی ان از همه نظر

اینجوری بگم که نفرت من از مردای غریبه در حدی که اگر تو مترو یا اتوبوس اتفاقی بهم برخورد کنن یا حتی دستشون به دستم بخوره شدیدا برخورد میکنم ولی بعدا پشیمون میشم یا هر پسری که پیشنهاد دوستی داده ازش فاصله گرفتم یعنی فقط تا زمانی باهاشون دوست میمونم که یه دوستی معمولی باشه درباره خانوادم به این شدت نیستم مثلا اگر بابام باهام مخالفت کنه زود جبهه میگیرم اما وقتی کوتاه میاد عذاب وجدان میگیرم و کاری که ازم خواسته بود رو انجام میدم و حتی بغلش میکنم بوسش میکنم موهاشو نوازش میکنم و یه جوری از دلش درمیارم اما وای به روزی که کوتاه نیاد همش میخوام باهاش بجنگم متاسفانه الان سره یه موضوعی بابام داره مخالفت می‌کنه بهش کاملا حق میدم اما اینجا به خودمم حق میدم و می‌دونم کارم مشکلی بوجود نمیاره ولی باید با آرامش براش توضیح بدم و قانعش کنم اما نمیتونم خشمم اجازه نمیده از طرفی نمی‌خوام اذیتش کنم باعث شدم مدام تو اضطراب باشه 😔چطور باید این خشم رو ازبین ببرم اینم بگم پدرم تاحالا نه سرم داد زده نه دست روم بلند کرده نه زور گفته اما من به طوره کلی از مردا خشم دارم و فک میکنم برای رفتاره بهتر با بابام باید این خشم رو ازبین ببرم ممنون میشم راهکار بدین دوستای خوبم و ممنونم قضاوتم نمیکنید❤️

برای حال خوب قلبامون❤️🖤

شما باید بری پیش مشاور همچین دختری ندیدم تاحالا

اکثرا پسرا اینجوری میشن باپدرشون

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفاتو روی یه نامه بنویس بده به بابات  حاضر نشو حتی یک ثانیه پدرت اضطراب داشته باشه قدرشو ...

خجالت میکشم🥺 بعد تازه حرفی که شنیده بشه تاثیرش بیشتره تا این که نوشته بدم دستش اما بخدا خیلی ناراحتم که باعث ترس و اضطرابش شدم همشم میگه من ده تا بچه ندارم همین یدونه رو دارم تو نمی‌فهمی با چه سختی پدر مادر بچه بزرگ میکنن

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
شما باید بری پیش مشاور همچین دختری ندیدم تاحالا اکثرا پسرا اینجوری میشن باپدرشون

میرم عزیزم ولی وقت ندارم تا هفته دیگه که مشاورمو ببینم باید یه جوری پدرمو قانع کنم اینم بگم فک نکن دادو بیداد میکنما آروم و با خنده حرفمو میزنم ولی مثل دخترای دیگه خودمو لوس نمیکنم تا حرفمو پیش ببرم بخدا این خشم خودمم آزار میده 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤