2777
2789

جالب بود نکته بعدی😑🐛

⊰وَوَصْلُكَ مُنَي نَفْسِی‌وَ إلَيْكَ شَوْقِي...⊱همھ‌‌داستاݩ‌همین‌است‹طُ›آࢪزوی‌منی  #الهم_الرزقنا_شهاده دختری از تبارساداتم،آرزویم شهادت در راه علیست همچو مادرم فاطمه(ص) خداکند آن روز برسد نمازی بخوانم در مسجدالاقصی به امامت مولایم مهدی(عج) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش قدش یه ۲ ۳ سانت از من بلند تر بود ولی پدرسگ خیلی کراش بود قیافش مثل سینا مهراد که توی اقازاده بود اون یکی قدش بلند تر بود موهاش بور بود عینکم داشت ک من نقطه ضعفمه هرکی عینک داره با موهای فر روش کراش میزنم😂😂😂 اتفاقا دوتاشونم موهاشون فر بود

موهاشونو فر کرده بودنااا ینی موهاشون ازون فر زیادا پهنا نبود😂😂😂(صددرصد متوجه شدین چی گفتم😂😂) بعد نمیدونم اونام رومن کراش زده بودن یا نه اخه دوتاشون مثل بادیگارد هرجا میرفتم میومدن باهام هرجا میرفتم بازی کنم پشت سرم میومدن کنارم وایمیسادن   اون یکی که مثه سینا مهراد بود هی یه جوری نگام میکرد پسرارو دیدین تو سریال ترکیا وقتی عاشق دخترا میشن چجوری نگا میکنن؟ همونطوری هی نگام میکر هرچی میگفتم میخندید😂😂(خدااااا اون خنده هاش چقد کراش بوددد😂😂) اون مو بوره هم هی باهام سر حرفو باز میکرد معلوم بود هی میخاد اگه بیخودی هم هس حرف بزنه بام هی باهام گرم میگرف وسربه سرم میزاش😂😐

ولی اون یکی حتی تا اونموقعی که اونجارو میخاستن ببندن تعطیل کنن هی یجوری نگام میکرد😑 به نظرتون روم کراش زدن یا اشتباه برداشت کردم؟🗿