بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادر خودم و مادر همسرم هستن اگه نبودن که اصلا سر کار نمیرفتم اصلا دلم نمیاد بچم را بذارم پیش ...
همكاراي منم تا روز اخر بارداري ميان سركار بعدش ٩ ماه مرخصي دارن و بچه رو ميذارن پيش مادر خودشون اگه دوتا مادرا هستن خب بذاريد اونجا يا خونه خودتون بمونن و ي كمكي هم بذاريد پيششون چون دو تا بچه سختشون ميشه
تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خدایی برام سواله چرا مهمترین اولویت زندگی رو بچه میدونی ؟؟
چ.ن الان که خودم دانشجوام حاضرم مشروط بشم ولی بچم نخواد بدون من زجر بکشه کلاسامو شرکت نمیکنم تایم بیشتری میذارم برای درس خوندن ولی تو خونه میخونم تا به روحیه بچم لطمه نخوره
چ.ن الان که خودم دانشجوام حاضرم مشروط بشم ولی بچم نخواد بدون من زجر بکشه کلاسامو شرکت نمیکنم تایم بی ...
خدا حفظش کنه برات .ولی با عرض معذرت همینه دیگه بچه فقط دردسره برای زن ن میشه کار کرد نه درس خوند نه بخودت برسی ..بنظرم یه زن وقتی بچه دار میشه انگار خودشو میزاره کنار ازهمه لحاظ.😬اشتباه ترین کار بچه دار شدنه ن فقط برا خودمون بخاطر خودشونم .یه آدمو ب این دنیا بیاریم گناهه.چون همش عذابه