2777
2789
پشیمونید الان؟

یه مدت خیلی پشیمون بودم ولی الان میگم بهتر که یکیه 

شرایط زندگی سخت شده 

مثلا الان دانشجو هست ماشین میخواد .خرج دانشگاهشه.پول تو جیبی زیاد میخاد طبیعتا اگه دوتا بودن نمیتونستم براش امکاناتی رو که الان داره مهیا کنم 

چون میبینم خانواده هایی که دو فرزند دارن نمیتونن برای بچه هاشون چیزایی رو فراهم کنن که من برای بچه ام فراهم کردم

اگر میتونی بعد از چند سال دوباره برگردی و کار پیدا کنی بچه بیار حتماً 

آره میتونم 

یعنی اینجا هم که هستم قبل بارداری اولم بودم و بعد که بچم از آب و گل دراومد دوباره برگشتم

ولی میگم اگر دوباره نرم شاید نشع باز برگشت

از طرفی شرایطش نسبت به جاهای دیگه بهتره

میتونم جاهای دیگه برم سر کار دوباره، ولی از نظر خقوق و ... سطح پایین تر 

برا همین دلم نمیاد این کارو ول کنم 

تو دوراهی سختی گیر کردم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرا پسرا همینطورن ولی دختر فرق داره هم زبون و هم سن و سال میخواد 

واقعا با روحیات دخترها آشنایی ندارم 

چون خودم هم خواهر ندارم 

ولی تو فامیل تک فرزند دختر زیاد داریم 

فامیل ما اکثرا یه بچه بیشتر نمیارن 

واقعا با روحیات دخترها آشنایی ندارم  چون خودم هم خواهر ندارم  ولی تو فامیل تک فرزند دختر ...

ما فامیلمونم کم جمعیته بچه نداریم 

دخترم خیلی احساس تنهایی داره 

دلم براش کبابه

ما فامیلمونم کم جمعیته بچه نداریم  دخترم خیلی احساس تنهایی داره  دلم براش کبابه

پسر من با پسر عموهاش بزرگ شد و هنوزم خیلی با هم صمیمی هستن 

اگه شما صلاح میبینی بیاری خوب بیار 

نذار سنت بره بالاتر

۳۶ ۶ خوبه خدا رو شکر  ولی من بشدت دوس دارم سرکار برم 😔

بنظر من اولویت برای شما بچه هست 

کار رو هم میگید میتونید بعد زایمان برید ولی بچه محدودیت سنی داره واسه خانوما 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم الان سر کارم  بخوام بچه بیارم دیگه تا چند سال باید نرم

چرا تا چند سال نري؟

همكاراي من هم بچه دارن هم ميان سركار البته اگه دوتا باشه ي كمكي بايد باشه كسي نداريد؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نه باردار نیستم بین باردار شدن یا ادامه شغل گیر کردم چون اگر باردار بشم دیگه نمیتونم برم سرکار تا ...

منم اوایل زندگیم چسبیدم به کار اصلا مخالفت کردم تا باردار شدم بچم سقط شده ضربه خوردم بعپ کلی سختی بارداری بعدی گذروندم بچم سالم دنیا آمد دیگه کار بوسیدم گذاشتم کنار فهمیدم چقدر برای کار از خودم زدم بدنم اعصابم ضعیف شد بچه قشنگترین حس دنیاست بشرطی شوهرت خوب پایه باشه باهات وگرنه بعدا همین پشیمونی میاره 

کاربر جدید نیستم ۲ تا کاربری تعلیق دادم این سومی 👍نکنه روز سفرم خاتون خونه مادرم،وقت روبوسی آخرم،دستپاچه شد آب و نریخت پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه ها همسفرم،نکنه روز سفرم،همسایه ها دور و برم،هدیه می دادن ببرم،کاسه آب خالی نشد پشت سرم،واسه اینه که در به درم،با غصه هاهمسفرم،مادرم وقت نمازش،لحظه راز و نیازش،اسممو میگفت و اشکاش،می ریخت رو صورت نازش،قسمم می داد بمونم،قدر ایران و بدونم،راست می گفت حالا میدونم،کشورم بسته به جونم،به کسی که اینجا دارم،نوشتم می رم دیارم،حالا بیشتر از همیشه،واسه خونه بی قرارم،قسمش دادم به جونم،نوشتم خواهشی دارم،پشت سرم آب و نریزی،فکر بازگشتی ندارم،چی شد چی اومد به سرم،که عمری در به درم😔

اگر اوضاع مالیت خوبه ، بچه بیار ، خودتون حق بیمه رو پرداخت کنید که چند سال دیگه بازنشستگی داشته باشی. 

نظرمن اینه که اگر پول به اندازه کافی باشه ، حتما نباید خانم بیرون خونه کار کنه . 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣